وبلاگ نويسي مادربزرگ در 108 سالگيوبلاگ اين زن 108 ساله استراليايي تحت عنوان "همه چيز در باره اوليو" پر از حرف هايي است که دوستان و نزديکانش تايپ کرده و در وبلاگش منتشر مي کنند!!

خانم اوليو رايلي (Olive Riley) يک مادر بزرگ 108 ساله استراليايي است که در ماه اکتبر سال 1899 در قديمي ترين روستاي معدني استراليا به نام Broken Hill در 1100کيلوتري غرب شهر سيدني به دنيا آمده و ماه آينده وارد 108سالگي خواهد شد.
دو جنگ جهاني و دوران رکود اقتصادي بعد از جنگ را پشت گذارده و زماني به دنيا آمده که هنوز کشوري به نام استراليا وجود نداشت و همان سالي بود که مارکوني Marconi اولين سيگنال راديويي بي سيم دنيا را به آنسوي کانال انگليس فرستاد.
وبلاگ اين مادربزرگ تحت عنوان "همه چيز در باره اوليو" به نشاني http://www.allaboutolive.com.au پر از حرف هايي است که دوستان و نزديکانش تايپ کرده و در وبلاگش منتشر مي کنند.
مادربزرگ، بلاگرهای دنيا قادر به تلفظ صحيح کلمه بلاگ نيست و به جاي آن واژه بلاب (blob ) را براي صفحه شخصي خود استفاده مي کند.
رشد بی سابقه پديده وبلاگنويسی در ژاپن ۸۷/۴/۱۵
نکاتی برای ساخت بهتر وبلاگ ۸۷/۳/۱۵
با سخن گفتن وبلاگ بنويسيد ۸۶/۷/۱۴
يادی از خواننده ی جوانمرگ فرانسوی
چند تا جوک با مزه