درباره قرصهای روان گردان بيشتر بدانيداعتياد به روانگردان ها، درمان جايگزين ندارد
اعتياد به مواد مخدر صنعتي و روانگردان ها به ويژه اکستازي، کراک و شيشه بر خلاف مواد مخدر سنتي، درمان و جايگزين قطعي ندارد.
دکتر سعيد صفاتيان، افزود؛ از بين انواع اعتياد به مخدرها، درمان اعتياد به ترياک و پس از آن اعتياد به هروئين ساده تر و کم زمان تر از اعتياد به ساير مواد مخدر است، اما متاسفانه روانگردان ها داراي سخت ترين و زمانبرترين ترک در بين انواع مواد مخدر هستند.
وي با اشاره به تاثيرات بسيار منفي مصرف مواد مخدر صنعتي، تاکيد کرد؛ اين مواد عمدتاً توليد دست و ضعيف کننده هاي شديد سيستم عصبي بدن هستند که اعتياد به مصرف آنها به تدريج کنترل اعصاب قسمت هاي مختلف بدن را مختل مي کند.
مديرکل امور درمان و بازپروري ستاد مبارزه با مواد مخدر، کراک را يکي از پرخطرترين انواع مخدرهاي صنعتي خواند و به ايسنا گفت؛ اين مخدر که از حدود دو سال پيش به کشور وارد شد، از هروئين فشرده شده با ناخالصي بسيار زياد تهيه مي شود که وجود ناخالصي زياد در ترکيب اين ماده، تخريبات جسمي و رواني آن را نسبت به هروئين، چندين برابر افزايش مي دهد.
وي خاطرنشان کرد؛ هم اکنون از 714 مرکز درماني اعتياد کشور، بيش از 200 مرکز به درمان اعتياد به هروئين با متادون و حدود 500 مرکز درماني به درمان اعتياد به ترياک با داروي کلوندين تمرکز دارند، اما متاسفانه هنوز هيچ داروي جايگزيني براي درمان اعتياد به روانگردان ها و مخدرهاي صنعتي يافت نشده است.
مصرف قرص اکس، آغاز يک جنايت ۸۶/۱۱/۵
اعتياد به کار ۸۶/۱۰/۱۴
اعتياد بدنبال فرار از خانه ۸۶/۱۰/۹
مافيا بازی به سبک مکزيکی ها ۸۶/۹/۱۸
عواقب یک لذت مرگبار ۸۶/۸/۲۵
اعتياد انسان را می کشد ۸۶/۸/۱۳
اکستازی ۸۶/۸/۱۲
خداحافظي ابدي با اعتياد ۸۶/۸/۱۲
خطرات مرگبار مواد مخدر ناخالص ۸۶/۸/۱۰
روش جديد ترک اعتياد ۸۶/۸/۵
علائم مصرف مواد مخدر در جوانان ۸۶/۷/۲۹
ما ۳۰هزار دانش آموز معتاد نداريم ۸۶/۷/۲۶
يک کيلو ترياک برای پذيرايی از ميهمانان؟ ۸۶/۷/۱۷
جوانان ايرانی و مواد مخدر صنعتی ۸۶/۷/۶
مرگ ناگهانی معتادان کراک ۸۶/۷/۵
نگاهی کوتاه به اعتياد در ايران ۸۶/۷/۴
اعتياد شوخی بردار نيست ۸۶/۷/۲
اعتياد به اينترنت را جدی بگيريد ۸۶/۶/۳۰
وجود 140هزار زن سخت معتاد در ايران ۸۶/۶/۲۷
داروی ترک اعتياد مرگبار است ۸۶/۶/۲۴
سيكو، سومين مستند پرفروش سينما
تدريس بوديسم در اسپانيا و پرتغال