نگاهی کوتاه به اعتياد در ايرانافزایش آسیب های اجتماعی در کشورمان نمادی از ناکارآمدی سیاست های دولت ها در سه دهه ی گذشته است. شاید با جرات بتوان گفت که سوءمصرف و وابستگی به مواد مخدر به عنوان نخستين اولویت به دلیل پیامدهای آسیب زای جسمی- روانی و اجتماعی ضرورت مداخلات تخصصی را می طلبد.
با وجود صرف میلیاردها تومان بودجه ملی و از دست دادن جان هزاران نفر از ماموران در رویارویی با قاچاقچیان، دسترسی به مواد مخدر در کشورمان برای مصرف کنندگان به سادگی امکان پذیر است.
از جمله پیامد های وابستگی به مواد مخدر عبارتند از افزایش فقر، بیکاری، سرقت، آدم ربایی، تجاوز جنسی، قتل، ورشکستگی اقتصادی، بی خانمانی، تکدی گری، ابتلا به بیماری های جسمانی - روانی و ده ها آسیب اجتماعی دیگر.
بر اساس آمارهای دولتی که بسيار خوش بينانه هستند، دو میلیون نفر از مردم کشورمان اعتیاد دارند که حدود ۳۰۰ هزار نفر از آنها معتادان تزریقی هستند. آمارهای واقعی بسیار بیشتر است.
استاد دانشگاه پسر معتادش را کشت ۸۷/۳/۱۳
نکاتی درباره زندگی با یک معتاد الکلی ۸۷/۱/۲۲
برخورد با چهره های سرشناس معتاد ۸۶/۱۲/۱۹
شکايت قمارباز معتاد ۸۶/۱۲/۴
اعتياد به کار ۸۶/۱۰/۱۴
اعتياد بدنبال فرار از خانه ۸۶/۱۰/۹
مافيا بازی به سبک مکزيکی ها ۸۶/۹/۱۸
عواقب یک لذت مرگبار ۸۶/۸/۲۵
اعتياد انسان را می کشد ۸۶/۸/۱۳
اکستازی ۸۶/۸/۱۲
خداحافظي ابدي با اعتياد ۸۶/۸/۱۲
خطرات مرگبار مواد مخدر ناخالص ۸۶/۸/۱۰
روش جديد ترک اعتياد ۸۶/۸/۵
علائم مصرف مواد مخدر در جوانان ۸۶/۷/۲۹
ما ۳۰هزار دانش آموز معتاد نداريم ۸۶/۷/۲۶
يک کيلو ترياک برای پذيرايی از ميهمانان؟ ۸۶/۷/۱۷
جوانان ايرانی و مواد مخدر صنعتی ۸۶/۷/۶
مرگ ناگهانی معتادان کراک ۸۶/۷/۵
اعتياد شوخی بردار نيست ۸۶/۷/۲
اعتياد به اينترنت را جدی بگيريد ۸۶/۶/۳۰
رابطه وزن و طول عمر انسانها
بيکاری بزرگترين مشکل جوانان است