جنين برای پيشگيری از سرطان سينهپژوهشگران مي گويند سلول هاي جنين كه پس از پايان بارداري در بدن مادر باقي مي مانند در جلوگيري از بروز سرطان سينه در آنان نقش مهمي را ايفاء مي كنند.
به نوشته پايگاه اينترنتي دانشگاه يورك آلرت به نقل از محققان آمريكايي، نتايج تحقيقات جديد دانشمندان نشان مي دهد كه سلول هاي جنين كه در بدن مادر پس از پايان بارداري باقي مي مانند، مي توانند زنان را در برابر ابتلا به اين بيماري در حدقابل ملاحظه اي محافظت كنند.
بررسي اخير در 82 زن انجام شده است كه دوران بارداري را پشت سر گذاشته بودند و 35 نفر از آنان به سرطان سينه مبتلا بودند. در زناني كه داراي مقادير بيشتري از اجزاي سلولي جنين ها بودند، احتمال بروز سرطان سينه در حد قابل توجهي كمتر از ديگران بود. به گفته محققان مي توان از اين مواد براي جلوگيري از بروز سرطان سينه در زنان استفاده كرد كه اين كار نياز به تحقيقات بيشتري دارد.
با توجه به اينكه چنين روش هايي عوارض جانبي به همراه ندارند، در مقايسه با روش هاي دارويي مطلوبيت بيشتري خواهند داشت.
سرطان دهانه رحم، قاتل خاموش ۸۷/۴/۱۰
پل نيومن با سرطان مبارزه می کند ۸۷/۳/۲۳
شايعترين سرطان ها در ايران ۸۷/۲/۱۹
روش جديد كاهش عوارض شيمی درمانی ۸۷/۲/۱۹
چگونه سینه ها را كوچكتر نشان دهيم؟ ۸۷/۲/۵
رژيم كم كالری و جلوگيری از سرطان پوست ۸۷/۲/۱
سرنوشت مرگبار پس از پيوند عضو ۸۷/۱/۱۹
عوامل ضدسرطان در سيب ۸۷/۱/۱۹
آشنايی با پروستات ۸۷/۱/۱۹
سوسیس و كالباس سرطانزاست ۸۷/۱/۱۹
شناسايی زودرس سرطان ۸۷/۱/۸
نوشتن احساسات به سرطانی ها کمک می کند ۸۷/۱/۵
آجيلهای ناسالم، عامل بروز سرطان ۸۶/۱۲/۲۸
آسپرين و کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه ۸۶/۱۲/۲۳
سرطان غدد بزاق با تلفن همراه ۸۶/۱۲/۱۱
فست فود، عامل سرطان ونابودی عقل ۸۶/۱۱/۳۰
آنچه درمورد سرطان سينه بايد بدانيد ۸۶/۱۱/۱۳
آشنايی با پاپ اسمير و ضرورت انجام آن ۸۶/۱۱/۹
انجير برای معالجه سرطان مفيد است ۸۶/۱۰/۱۶
سرطان، شب ها در کمین است ۸۶/۱۰/۱۲
بزرگداشت مهرگان در آمريکا
صبح سپيد از فرزاد فرزين