ويروسهاي کامپيوتري

ويروس هاي رايانه اي بسيار اسرارآميز هستند و توجه بسياري از برنامه نويسان ، مشاوران امنيتي شبکه هاي اينترنتي و حتي افراد عادي را که از رايانه براي کارهاي معمولي خود استفاده مي کنند، به خود جلب کرده است و سالانه هزينه هنگفتي براي جلوگيري از انتشار و بالا بردن امنيت شبکه ها و رايانه ها در مقابل ويروس ها صرف مي شود.

اگر بخواهيم از ديد ديگري به ويروس ها نگاه کنيم، نقاط آسيب پذيري و ميزان آسيب پذير بودن سيستم رايانه اي يا شبکه اي که ما در حال کار با آن هستيم ، به ما نشان مي دهد.
يک ويروس که از طراحي و زيرساخت پيچيده و سازمان يافته اي بهره مند باشد، مي تواند تاثيرات شگفت انگيز و در بعضي موارد مخربي روي شبکه اينترنت بگذارد. آثاري که اين ويروس ها بر اينترنت مي گذارند و تعداد رايانه هايي که آلوده مي کنند، خود نشان دهنده ارتباطات پيچيده و عظيم انسان ها، رايانه ها و شبکه هاي اطلاع رساني در اينترنت است اما وقتي عملکرد اين ويروس ها را بررسي کنيد، از طرز کار ساده آنها شگفت زده مي شويد.

البته تعداد ويروس ها ، در حال حاضر در حال کاهش است ولي بعضي اوقات شخصي روش جديدي را براي ساختن آنها پيدا مي کند و به اين ترتيب ويروس جديدي طراحي و ساخته مي شود.
در واقع ويروس ها يک برنامه يا کد بسيار کوچک هستند که روي برنامه هاي بزرگتر سوار مي شوند ، يعني بين کدهاي اصلي يا فايلهاي اصلي يک برنامه ديگر که معمولا پرکاربرد هستند، قرار مي گيرند و به محض نصب برنامه اصلي، خود را وارد سيستم رايانه اي کاربر قرباني مي کنند و هنگام اجراي برنامه به صورت خودکار اجرا و شروع به تخريب مي کنند. البته ويروس ها به انواع مختلفي همچون کرمها، اسبهاي تراوا و ويروس هاي پست الکترونيکي تقسيم مي شوند.

در ويروس هاي پست الکترونيکي که از طريق نامه هاي الکترونيکي منتشر مي شوند، با وارد شدن به رايانه فرد، خود را از طريق نامه هايي که در فهرست Address book شخص قرباني موجود هستند، منتشر مي کنند. يک کرم هم قسمت کوچکي از يک برنامه است که از طريق رايانه هايي که تحت يک شبکه کار مي کنند و يا حفره هاي امنيتي موجود در يک سيستم عامل يا برنامه هاي اجرايي خود را منتشر مي کند.
روش انتشار آنها از طريق شبکه به اين صورت است که يک کرم ابتدا براي وارد شدن، رايانه مورد نظر خود را اسکن و حفره هاي امنيتي موجود در آن را شناسايي مي کند سپس از طريق اين حفره ها وارد رايانه ديگري مي شود و خود را گسترش مي دهد.
همچنين اسبهاي تراوا هم از يک برنامه ساده ساخته مي شوند. آنها مي توانند از طريق يک بازي اينترنتي On-line يا دريافت ايميل و... وارد سيستم شوند ولي وقتي اجرا مي شوند، اثرات بسيار بدي روي سيستم ها مي گذارند. به عنوان مثال، ممکن است اطلاعات هارد ديسک را پاک کنند يا حتي هارد را بسوزانند، ولي ضعف اين نوع آلودگي ها تنها در اين است که به صورت خودکار نمي توانند خود را منتشر کنند. پس بهتر است قبل از استفاده از هر برنامه، نامه يا بازي مراقب انتشار اين نوع آلودگي ها باشيد.



در همين زمينه:
  • بازی‌های آنلاين هدف جديد ويروس‌ها ۸۷/۴/۷
  • آماری از ويروسهای کامپيوتری ۸۷/۱/۲۰
  • ارتباط نوعی ویروس با عوارض بارداری ۸۶/۱۲/۲
  • ضد ويروس ها بررسي مي شوند ۸۶/۱۱/۲۴
  • ويروس دزد دلباخته بانک ها ۸۶/۱۱/۴
  • ويروسهايی که تومور می سازند ۸۶/۸/۸
  • افزايش برنامه های خرابکار کامپيوتری ۸۶/۷/۳۰
  • ويروس ها و كدهاي مخرب ۸۶/۶/۱۷
  • گروه : کامپيوتر | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۶/۷/۲۴ : 16-10-2007

    کفشهامو واکس ميزني يا اينکه...
    چگونه جذاب شویم؟





    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - اعلام خبر مرگ خسرو شکیبايی از تلویزیون رژیم
    - جمهوری اسلامی به تقاضای غرب نه گفت
    - نگرانی عميق نسبت به بازداشت دو عضو ايرانی جامعه آسيا
    - ادامه بازداشت دو فعال بوکانی
    - جهان ورزش در برابر حکومت خامنه ای
    - اعدام سه زندانی و کشته شدن دو مرزنشين
    - گزارش تجمع اعتراض به نقض حقوق بشر در سنندج
    - بازرسی بدنی از فرستاده ويژه احمدی نژاد در چین
    - رایس: رژیم تهران یک رژیم خطرناک است
    - پاسخ رژیم به پیشنهاد 5+1 پیام احمدی نژاد است
    - متکی: راه حل مشکلات جهانی در بسته پيشنهادی ما است
    - سهم ایران از تجارت بین المللی بسیار ناچیز است
    - در بهترین حالت طرح تحول اقتصادی 57 درصد تورم دارد
    - بحران هسته ای، نشست ژنو آغاز شد
    - بحث حمله نظامی به رژیم تهران در رسانه های عربی
    - آمار جديد مبتلايان به ايدز در ايران
    - مرگ مشكوك 8 نوزاد در يك روز در تهران
    - مديرعامل بهشت زهرا: دعا می ‌كنيم مردم كمتر بميرند
    - سفر باراک اوباما به افغانستان
    - سفر نخست وزیر انگلستان به بغداد
    - انفجار بوینس آیرس؛ تروریستها را تحویل دهید
    - ضرب و شتم دانشجویان دانشگاه تربیت معلم
    - ایران در میان کشورهای بحران ‌زده جهان
    - برداشت 10 میلیارد دلاری و افزایش تورم
    - ۱۸ دانشجو همچنان در بازداشت هستند

    بايگانی

    هنری (247)
    مقاله (156)
    موزيک (328)
    نمآهنگ (368)
    کامپيوتر (149)
    آشپزی (169)
    گوناگون (775)
    فيلترشکن (10)
    فوتبال (46)
    جوک (223)
    آزادگی (54)
    ادبيات (77)
    موبايل (68)
    خبر (691)
    عکس (180)
    دانش (573)
    ورزشی (262)
    تکنولوژی (171)
    آموزشی (255)
    فيلم (393)


    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com