تهرانی ها ايست قلبی می کنندمدیرعامل سازمان بهشت زهرا ازفوت 24 هزار و 808 شهروند تهرانی طی شش ماهه اول سال جاری خبرداد و گفت : مردان بیشترین آمار و ایست قلبی شایعترین دلیل فوت شهروندان تهرانی در نیمه اول سال جاری بوده است.
محمود رضاییان با بیان اینکه از 24 هزار و 808 شهروند تهرانی که طی شش ماهه اول امسال فوت کرده اند 13 هزار و 850 نفر مرد ، 9 هزار و 505 نفر زن و یک هزار و 453 نفر نوزاد بوده اند، افزود: بیشترین فوت شدگان از لحاظ سنی در محدوده 65 سال به بالا با فراوانی 12 هزار و 598 نفر و کمترین فوت شدگان در محدوده سنی 10 تا 14 سال با فراوانی 143 نفر بوده اند .
وی اظهار داشت : منطقه 4 با فراوانی 78/5 درصد بیشترین و منطقه 21 با 95/0 کمترین متوفیان تهرانی را به خود اختصاص داده اند .
رضاییان تصریح کرد : در میان متوفیان مردان بیشترین و ایست قلبی با فراوانی 63/10 درصد همچنان شایعترین دلیل فوت تهرانی ها طی شش ماهه اول سال جاری بوده است .
كدو، مانع ابتلا به بيماريهای قلبی ۸۶/۱۱/۵
روياندن طبيعی قلب در آزمايشگاه ۸۶/۱۱/۲
مار رباتيک و جراحی قلب ۸۶/۱۰/۱۱
فقط يک قلب کافي است ۸۶/۹/۲۸
چهار راه پیشگیری از حمله قلبی ۸۶/۹/۱۰
سير برای قلب سودمند است ۸۶/۷/۲۵
آثار فشار خون بر قلب و کليه ۸۶/۷/۲۳
مرگ پکني ها بر اثر بيماريهای قلبي ۸۶/۷/۷
کم خوابي موجب بیماری قلبي مي شود ۸۶/۷/۶
بیماران قلبی فلفل سبز بخورند ۸۶/۶/۲۸
حاجی آقا و حوری های بهشتی
معنی لکه های روی ديوار