ایران برنده نشان طلای IENA 2007تیم دانشجویی نانوتکنولوژی برنده جایزه نخست و نشان طلای پنجاه و نهمین دوره مسابقات و نمایشگاه اختراعات و ابداعات آلمان IENA 2007 شد.
حنیف کازرونی، محمد ایرانمنش و عباس عبدالملکی دانشجویان عضو این تیم هستند که اختراع خود با عنوان "هسته پوسته ابرمغناطیس (Core Cell)" را در این مسابقه ارائه کرده اند.
تیمهایی از 32 کشور در پنجاه و نهمین دوره مسابقات و نمایشگاه اختراعات و ابداعات آلمان شرکت کردند. شرکت کنندگان به صورت فردی و تیمی در این مسابقه حضور داشته اند و حنیف کازرونی به نمایندگی از تیم خود به آلمان رفت.
نماینده تیم دانشجویی ایرانی شرکت کننده در این مسابقه، بامداد فردا توسط دانشجویان و مدیران دفتر انجمن های علمی دانشجویی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری مورد استقبال قرار می گیرد.
اختراع نوشتن ۸۶/۹/۲۹
معرفی 100 اختراع برتر سال ۸۶/۷/۱۹
سهم ناچيز ايران از اختراع ها ۸۶/۶/۲۸
ساخت کوچکترين قيچي جهان در ژاپن ۸۶/۶/۲۵
جراحي دختري با 8 دست و پا
تعطيلی سکه فروشيهای متقلب