استقلال و سنت شکني در فوتبال

تعداد باختهاي حجازي به عدد 10 نرسيد و علي فتح الله زاده برخلاف گفته هايش ، خيلي زودتر از آنچه تصور مي رفت ، به حجازي تفهيم کرد که بايد از سمت خود کنار برود و با قدرت هرچه تمام تر پشت آدمي بايستد که بنابه گفته خودش، آمده است تا استقلال را از بحران نجات دهد.

اين که واکنش پيشکسوتان استقلال در برابر اين عملکرد حجازي و مديرعامل استقلال، چگونه است؛ هنوز مشخص نيست، اما بسيار واضح و روشن است که اين تغيير در کادر فني استقلال مي تواند نوعي سنت شکني تلقي شود و از اين پس، شاهد تغيير و تحولاتي در زمينه ياد شده باشيم، به اين معني که الزاما نبايد يک مربي، سابقه اي در پوشيدن پيراهن آن باشگاه داشته باشد. آنهايي که هميشه سابقه بازيکنان، مربيان و اعضاي کادر رهبري يک باشگاه را ملاک قضاوت قرار مي دادند، از اين پس، نمونه اي براي ارائه دارند و معني اين رفتار استقلالي ها، نوعي عدول از باورهاي پيشين است.

پس در فوتبال حرفه اي، هر اتفاقي که به سود پيشرفت يک تيم و يک باشگاه باشد، بايد مورد استفاده قرار گيرد. حجازي از معدود کساني است که هميشه به سابقه اسلاف خود، اشاره داشته و معتقد بود که مثلا امير قلعه نويي پيش از آن که استقلالي باشد، يک شاهيني است.
هرچند خود حجازي هم روزگاري در پست گوش راست در برابر استقلال، پيراهن شهباز را به تن کرد و به ميدان رفت.

امروز شرايط براي پذيرش اين تغييرات به وجود آمده است و خود حجازي با قدرت هر چه تمام تر پشت سر کسي مي ايستد که يک استقلالي اصيل نيست.
باور استقلالي ها اين است که با دسته بندي هاي موجود، بايد حرکتي موثر صورت گيرد، رو آوردن به يک مربي موفق و چشم پوشي از نيروهايي که در اختيار استقلال قرار دارد، بازگشايي يک باب تازه است و بايد اين را بدعتي در فوتبال ايران تلقي کرد و اميد داشت که در آينده نيز اين گونه تعصبات، جاي خود را به رفتارهاي حرفه اي بدهد.
نکته بعدي اين که فوتبال بي رحم، بسياري از واقعيت ها را به بيرحمانه ترين شکل ممکن، به همه ديکته مي کند و با خشن ترين لحن به همه مي گويد که ايستادن در فوتبال وجود ندارد و اگر قرار است در اين کاروان حرکت کنيد، بايد به دانسته هاي روز مجهز باشيد وگرنه محکوم خواهيد شد که از اين قافله طرد شويد. آيا مردان پرافتخار فوتبال که آبروي خود را ذره ذره به دست آورده اند، اين ضرورت را حس خواهند کرد و براي بالا بردن آگاهي هاي خود، گامي برمي دارند يا خير؟
گمان ما اين است که در اين فوتبال پرتنش و بي رحم، چاره اي جز اين ندارند وگرنه بايد از قافله عقب بمانند.



در همين زمينه:
  • انتشار متن قرارداد بازیکنان استقلال و پرسپولیس ۸۶/۹/۲۸
  • پاداشی برای استقلال خوش اخلاق ۸۶/۷/۲۵
  • عواقب بازی استقلال و پرسپوليس ۸۶/۷/۲۳
  • فوتبال: استقلال و پرسپوليس ۸۶/۷/۲۲
  • کدام استقلال، کدام پرسپوليس ۸۶/۷/۵
  • گروه : ورزشی | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۶/۸/۲۶ : 17-11-2007

    فروش کليه عروس خانوم توسط داماد
    تنهايی





    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - بحران هسته ای؛ مانور جدید و به ظاهر عقب نشینی رژیم
    - الحیات: رژیم تهران برای جنگ آماده مى شود
    - گزارشگران بدون مرز: اين طرح نگران کننده و ترسناک است
    - گزارش یکی از خوانندگان از وضعیت شهر اهواز
    - بحران هسته ای؛ سولانا پاسخ رژیم تهران را دریافت کرد
    - اگر نماینده ولی فقیه با طرحی مخالفت کند، آن طرح مشروعیت ندارد
    - وليد المعلم: سوریه در مذاکرات با اسرائیل جدی است
    - درگيری مردم با نيروی سرکوبگر انتظامی در گنبدکاوس
    - هزينه‌ عمر تباه شده‌ سينماگران چگونه سنجيده می ‌شود؟
    - نیروهای مسلح سیاهپوش رژیم در پارکهای اصفهان
    - بيشترين ضرر دستورالعمل جديد متوجه مناطق محروم است
    - سخنگوی دولت احمدی نژاد: نمی ‌دانيم بخنديم يا گريه كنيم
    - خسارت هر ایرانی برای آشتی هند و پاکستان چقدر است؟
    - سخنان پرزیدنت بوش در سالروز اعلام استقلال آمريکا
    - خطر روی دروازه ایران - الاهه بقراط
    - تجمع مجدد دانشجویان علوم پزشکی شیراز
    - تصویر: انفجار بمب در بلاروس دهها زخمی برجای گذاشت
    - سخنان جنتی در نمازجمعه؛ نظر یکی از خوانندگان
    - حمله تلافی‌جویانه نیروهای پژاک علیه پایگاه‌های رژیم
    - واکنش فرانسه و تحلیلگران به سخنان ولایتی
    - 18 تیر؛ باید همگی به پا خیزیم
    - یک مرکز مطالعاتی: نگرانی رژیم تهران از خیزش مردمی
    - نگرانی جنتی از افشاگری پالیزدار و تظاهرات 18 تیر
    - رژیم تهران امروز به بسته پیشنهادی پاسخ می دهد
    - تصویر: کودک ايرانی در پی یک لقمه نان در میان زباله ها

    بايگانی

    هنری (237)
    مقاله (149)
    موزيک (316)
    نمآهنگ (349)
    کامپيوتر (146)
    آشپزی (157)
    گوناگون (750)
    فيلترشکن (9)
    فوتبال (34)
    جوک (214)
    آزادگی (54)
    ادبيات (75)
    موبايل (67)
    خبر (676)
    عکس (176)
    دانش (545)
    ورزشی (251)
    تکنولوژی (168)
    آموزشی (241)
    فيلم (384)


    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com