سرنوشت تلخ اسبهای وحشی استراليادولت استراليا قصد دارد به 10 هزار اسب وحشي سرگردان در اين کشور شليک کند تا از اين طريق از طبيعت محافظت کند.
اين تصميم دولت با مخالفت شديد طرفداران حقوق حيوانات روبه رو شده است. دولت کويينزلند قصد داشت در خفا از دست اين حيوانات وحشي خلاص شود زيرا پيش بيني خشم مردم کار چندان دشواري برايش نبود.
دولت مدعي شده که رسانه ها اين خبر را به گوش مردم رسانده اند. به علاوه يک گروه خيريه هم عکس هايي در سايت خود قرار داده که قتل عام اين حيوانات توسط دولت را نشان مي دهد. در يکي از اين عکس ها يک اسب کوچک را مي بينيم که در کنار جسد مادرش ايستاده و زخم او را ليس مي زند. عکس ديگري هم يک اسب را که در حال جان باختن است و از درد به خود مي پيچد به تصوير کشيده است.
گروه هاي مدافع حقوق حيوانات قبول دارند که اسب ها باعث فرسايش خاک شده، چشمه هاي آب تازه را خراب کرده و بر سر غذا با مردم بومي به رقابت مي پردازند اما آنها در عين حال مدعي اند که بايد سال ها قبل براي مشکل افزايش و زاد و ولد بي رويه اين حيوانات فکري مي شد و شليک به اسب ها از درون هلي کوپتر نتيجه سال ها بي توجهي و بي اهميت تلقي کردن اين مشکل است.
ژان کارتر و استيو برامبيز از مدافعان پروپا قرص حقوق حيوانات به خبرنگاران گفتند؛ «سال ها است که کسي به زاد و ولد بيش از حد اسب ها توجهي نکرده و حالا اين ايده براي حل مشکل افزايش جمعيت اسب ها به ذهن مسوولان خطور کرده است. آنها با خود مي گويند؛ بزن بريم اسب ها را بکشيم تا از شر مشکلي که برايمان ايجاد کرده اند خلاص شويم. اين رفتار واقعاً غيرانساني است. شما بايد عکس ها را ببينيد تا بفهميد ما چه دردي مي کشيم،»
يکي از گروه هاي مدافع حقوق حيوانات مدعي است که مي توان اين اسب ها را به جاي کشتن رام کرد تا باعث تخريب محيط زيست و ايجاد دردسر براي مردم نشوند. خيلي ها هم بر اين باورند که اگر کشتن اين حيوانات تنها راه حل باقي مانده است شليک به آنها و رها کردن شان کار درستي نيست و بايد از شيوه هايي استفاده کرد که اين حيوانات بي پناه کم ترين درد را بکشند.
خيلي ها هم بر اين باورند که به جاي کشتن حيوانات بايد از داروهاي ضدباروري استفاده کرد تا اين حيوانات عقيم شده و زاد و ولد کمتري داشته باشند.
نماد ملی اتريش در يک قدمی نابودی ۸۶/۱۱/۱
توصیه هایی برای جراحی زیبایی
قرص ضد بارداری ويژه آقايان