آيفون و افزايش اشتباه تايپيموسسه User Centric با اجراي يک طرح تحقيقاتي اعلام کرد که ميزان اشتباه تايپ لغات در گوشي آيفون از ديگر گوشي هاي داراي صفحه کليدهاي سخت افزاري کامل بيشتر است.
اين تحقيق که بر روي 60 کاربر تلفن همراه صورت گرفته تجربه هاي تايپ پيام را بين دارندگان گوشي آيفون و دارندگان گوشي هاي غير«تاچ اسکرين» مقايسه کرده است.
شرکت کنندگان شامل 20 کاربر آيفون، 20 کاربر گوشي هاي داراي صفحه کليد کورتي کامل و 20 کاربر گوشي هاي داراي صفحه کليد شماره يي بودند.
از اين افراد خواسته شده بود که 6 پيام کوتاه داراي متن هاي مشخص را در گوشي هاي مورد آزمايش (آيفون، سامسونگ E300 و بلک بري) تايپ کنند.
کاربراني که گوشي آيفون نداشتند هم 6 پيام را با آيفون تايپ کردند. نتايج تحقيق مشخص کرد که ميزان اشتباه در تايپ با آيفون بيشتر از دو گوشي ديگر است.
نتيجه جالب اين تحقيق اين بود که ميزان اشتباه در تايپ از سوي دارندگان آيفون و افرادي که آيفون نداشتند اما با آيفون تايپ کردند، تقريباً به يک ميزان بود.
آيفون بازار ژاپن را فتح می كند ۸۷/۴/۵
آيفون و تحوی ديگر ۸۷/۳/۲
iPhone Stress Test ۸۷/۲/۲۵
آی فون الماس نشان بخريد ۸۷/۱/۸
آيفونهای قفل شکسته ی اپل ۸۶/۱۱/۱۰
iPhone اروپا را درمي نوردد ۸۶/۸/۲۱
معرفی محصولات تازه ی شرکت اپل ۸۶/۶/۲۷
پرداخت غرامت توسط اپل ۸۶/۶/۲۵
فقط به خاطر آيفون ۸۶/۶/۱۶
خطرناکترین هکرهای جهان روسی اند
مرخصی برای نوه دار شدن