اعتماد به نفس

اعتماد به نفس با ارزش و اعتبار شما رابطه مستقيم دارد. اولين قدم براي ساختن زندگي بهتر و شادي اعتماد به نفس است.

اعتماد به نفس باعث مي‌شود اطمينان و آرامش شما افزايش يابد. اگر به خود اطمينان داشته باشيد به خود احترام مي‌گذاريد. اگر به خود احترام بگذاريد مي‌توانيد به ديگران احترام بگذاريد و روابط خود با ديگران را ارتقاء دهيد و در نتيجه دستاوردها و شادي روحي خود را افزايش دهيد.

اعتماد به نفس پايين باعث افسردگي، احساس بدبختي، ناامني، اطمينان پايين مي‌شود كه ممكن است سبب شود خواسته هاي ديگران را بر خواسته هاي خود مقدم بدانيد. سرزنش هاي دروني مدام شما را آزار مي‌دهند، باعث زمين خوردن شما در هر رقابتي مي‌شود و آنها را براي شما غير ممكن نشان مي‌دهد.

چگونه اعتماد و اطمينان را افزايش دهيم؟
مي‌خواهيد اعتماد به نفس خود را در محل كار افزايش دهيد. از رويارويي با ديگران و ارائه نظراتتان لذت ببريد و در روابطتان با ديگران موفق باشيد:

- با ترس خود روبرو شويد. آنها به آن بدي كه فكر مي‌كنيد نيستند. روبرو شدن با آنچه از آن مي‌ترسيد باعث افزايش اعتماد به نفس مي‌شود.

- خطاهاي خود را فراموش كنيد. واز آنها درس بگيريد و از تكرار دوباره همان خطا جلوگيري كنيد. اما خود را به خاطر اشتباه خود و اينكه ممكن است موفق نشويد محدود نكنيد. دوباره سعي كنيد، حالا شما باتجربه تر قوي تر و عاقل تر هستيد. خود را در تله گذشته نيندازيد.

- بدانيد چه مي‌خواهيد و آن را بدست آوريد. براي به حقيقت پيوستن رويايتان بايد خود را سزاوار آن بدانيد.

- وقتي موفقيت كسب مي‌كنيد به خود پاداش بدهيد. هيچ كس ديگري اين كار را نخواهد كرد! هيچ كاري از اين آسانتر نمي‌شود وقتي كه شما براي كمك به خود وقت مي‌گذاريد.

- صحبت كنيد. اغلب اوقات در مورد يك موقعيت يا يك شخص دچار توهماتي مي‌شويم كه درست نيستند اگر شك و ترديدو سؤالي براي شما پيش بيايد و آنرا رفع نكنيد اين شك و ترديد روي رفتار شما تأثير منفي مي‌گذارد.

- مغلوب نشويد! چيز ديگري را انتخاب كنيد. شما كه با يك تجربه ناموفق مغلوب نمي‌شويد؟ آياهيچ كس قبل از موفقيت شكست نخورده است؟ تنها چيزي كه احتياج داريد يك راه متفاوت است.



در همين زمينه:
  • تاييد ديگران برای افزايش اعتماد بنفس ۸۶/۱۰/۲۶
  • گروه : مقاله | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۶/۹/۶ : 27-11-2007

    علامت تعجب، آينه و چلوکبابی
    کيت وينسلت





    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - 2 زندانی جهت اجرای حکم اعدام به سلولهای انفرادی منتقل شدند
    - نامه سعید فیض الله زاده به وزیر علوم و اعلام اعتصاب غذا
    - تجمع اعتراضی دانشجویان دانشگاه تربیت معلم تبریز
    - اوباما: جايِی برای افراطگرایان در جهان وجود ندارد
    - لغو اجازه‌ برگزاری مراسم شب شعر در دانشگاه کردستان
    - اوباما وزیر خارجه و تیم امنیتی خود را معرفی کرد
    - حوادث بمبئی؛ هند رسما به پاکستان اعتراض کرد
    - دانشجویان معترض: مدیر بی لیاقت استعفا استعفا
    - نامه کارمند بهايی که به دليل اعتقادش از کار محروم شد
    - سی و سه پل اصفهان در معرض خطر
    - چند پیام از خوانندگان
    - احداث دو نیروگاه جدید در محل نیروگاه بوشهر
    - توهین جوانان ایرانی به چفيه در هفته بسيج
    - افزایش قتلهای ناموسی در استان خوزستان
    - فشار بر دانشجويان زندانی دانشگاه علامه ادامه دارد
    - آمریکا اداره زندان های عراق را واگذار می کند
    - امضای قریب الوقوع توافقنامه امنیتی بین بغداد و لندن
    - بانکهای ایران در آستانه ورشکستگی
    - شرکت های بیمه ایران در آستانه ورشکستگی
    - مانور نيروی دريايی رژیم در دريای عمان
    - غيبت آمريكا و تركيه در جام جهانی كشتی تهران
    - کشف 9 جسد بی سر در مرز مکزیک
    - کره شمالی مرزهای خود با كره ‌‏جنوبی را مسدود كرد
    - روز جهانی ايدز با اطلاع رسانی در چين برگزار می شود
    - ممکن است نفت به بشکه ای 5 دلار هم برسد




    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com





    گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
    Add to Google