پروژه دستکش های گمشدهيک دختر جوان تگزاسي که سال گذشته نخستين زمستان خود را در پيتزبورگ مي گذراند، با کمال تعجب متوجه شد در روز تعداد زيادي لنگه دستکش گمشده پيدا مي کند. او از خودش پرسيد اينها متعلق به چه کساني هستند؟
بعد از اندکي تامل، جنيفر گاچ تصميم گرفت پروژه کارشناسي ارشد هنر خود را طراحي سايت Onecoldhand.com قرار دهد و طي آن دستکش هاي گمشده را به صاحبان شان بازگرداند. او شروع به جمع آوري دستکش ها کرد و روي کاغذهاي کوچکي اين عبارت را چاپ کرد؛«دستکش تان را گم کرده ايد؟ به Onecoldhand.com سر بزنيد.»
او عکس يک دستکش را روي استوديوي هنري خود در دانشگاه نيز نقاشي کرده و تاکنون 21 دستکش را يافته است. روي هر يک از اين دستکش ها کاغذ زرد کوچکي چسبانده شده که تاريخ و مکان يافتن دستکش نيز نوشته شده است. بعضي از اين دستکش ها گران قيمت و برخي عادي اند.
گاچ 29 ساله از هر يک از اين دستکش ها عکاسي مي کند و آنها را با مشخصات و محل پيدا شدن شان در وب سايت خود قرار مي دهد. گاچ درصدد است پروژه خود را به شهرهاي ديگر نيز گسترش دهد. او در حال کار با دو نفر ديگر در نيويورک است تا پروژه يي مشابه را در آنجا نيز راه اندازي کنند.
گاچ چنان نگران لنگه دستکش ها است که قصد دارد مقامات را قانع کند يک صندوق مخصوص دستکش هاي گمشده در نقاط مختلف شهر نصب کنند. او معتقد است دستکش هاي يک لنگه يي که لنگه ديگرشان گم شده، پديده هايي جهاني اند که افراد در همه جا به آن دچارند.
پول براي يافتن گمشده ها ۸۶/۸/۱۲
تولد نوزاد ۷ كيلويی در اندونزی
صادق چوبک