آقای سارکوزی، با من ازدواج کنيک خواننده چيني به رئيس جمهور فرانسه پيشنهاد ازدواج داده است.
به نوشته روزنامه تايمز يک خواننده و نويسنده مشهور چيني ديروز به نيکلا سارکوزي واجد شرايط ترين مرد مجرد فرانسه ابراز علاقه کرد و پيشنهاد ازدواج داد.
يانگ ارچ نامو در يک نوار ويدئويي که از رسانه هاي فرانسه پخش شد به زبان انگليسي گفت" من ميخواهم به رئيس جمهور فرانسه بگويم : مرا انتخاب کن. من يک همسر عالي براي شما خواهم بود و شما را دوست خواهم داشت."
يانگ چهل و يک ساله که به نامو معروف است خواننده، يک چهره سرشناس تلويزيوني و يک مدل سابق است. يکي از کتابهايش درباره بزرگ شدن در اقليت زن سالار "موسو" در هيماليا در فهرست نيويورک تايمز از پرفروش ترين کتابهاي سال دو هزارو سه قرارگرفت.
وي در يک نوار ويدئويي که در يک پايگاه خبري چيني تحت مالکيت فرانسه منتشر شد گفت از مدتها قبل" سارکو" را دوست داشته است.
وي گفت"مي دانم او همسري داشت که اصلا به او کمک نکرد و فکر مي کنم من براي او بسيار مناسب ترم. او به ويژه به دختري مثل من نيازدارد که همراه او باشد و با او رابطه خوبي داشته باشد."
کاخ اليزه درباره اين پيشنهاد اظهار نظر نکرد.
هزاران ازدواج در روز گشايش المپيك ۸۷/۴/۳
داماد آمريكايی نوعروس را در ماه عسل كشت ۸۷/۴/۲
زن چينی انگشتر ازدواجش را بلعيد ۸۷/۴/۱
سارکوزی در مراسم خاکسپاری پادشاه فشن ۸۷/۳/۲۲
سارکوزی عليه تی شرت ها ۸۷/۳/۱۲
اين سارکوزی خيلی هيز است ۸۷/۱/۳۱
اندر زيانهای ازدواج ۸۷/۱/۲
نيمقرن نامزدی در انتظار مجوز ازدواج ۸۶/۱۲/۲۲
ازدواج رويايی روی خط مرزی ۸۶/۱۲/۱۰
ازدواج دخترهای ايرانی ۸۶/۱۲/۷
علل شکست در ازدواج ۸۶/۱۱/۲۳
ازدواج در سنين پايين ۸۶/۱۱/۹
35 هزار يورو؛ هزينه ظاهر سارکوزی ۸۶/۱۱/۸
پايان ماه عسل طولانی سارکوزی ۸۶/۱۰/۲۱
رييس جمهور عاشق پیشه ۸۶/۹/۲۷
زن هم زنهای امريکايی ۸۶/۹/۲۷
کمدی - ازدواج ۸۶/۹/۲۲
ازدواج در ضربالمثلهای جهان (۱) ۸۶/۹/۲۲
ده روش برای بازگرداندن خانمها ۸۶/۹/۱۸
ازدواج پنهانی يکسال زندان دارد ۸۶/۹/۱۷
پي بردن به ارزش خودتان
آخر و عاقبت علاقمندی به مک دونالد