پسر ۱۵ ساله، والدين و دو برادرش را كشتپسر 15 ساله امريكايي با شليك گلوله پدر، مادر و دو برادر خود را در خواب كشت و بعد 12 ساعت را با دوستانش گذراند و در بازگشت به خانه به پليس خبر داد كه پدرش مرده است.
به گزارش آسوشيتدپرس، پليس در خانه جان براونينگ در حومه بالتيمور، نيكلاس و اگونر براونينگ را كه به اين كشتارها اعتراف كرد، دستگير كرد.
جان براونينگ، پدر 45 ساله، تامارا مادر 44 ساله، گريگوري 13 و بنيامين 11 ساله برادران او بودند.
پليس گفت: نيكلاس با پدرش رابطه خوبي نداشت. او جمعه شب پس از اين كه اعضاي خانواده به خواب رفتند به خانه رفت و همه را كشت. سلاح دستي پدر در خانه بود. نيكلاس پس از كشتار سلاح دستي خود را داخل بوتههاي كنار خانه انداخت كه پليس آن را پيدا كرد.
ساعت 5 بعدازظهر شنبه كه دوستان نيكلاس او را به خانه برگرداندند او پس از ورود به خانه، بيرون آمد به دوستانش اطلاع داد پدرش مرده است.
براونينگ سپس به پليس تلفن زد و گفت: «يك مرد 45 ساله روي مبل افتاده كه از بيني او خون جاري است. او نفس نميكشد.»
جسد پدر در اتاقي در طبقه همكف خانه و اجساد مادر و برادران در اتاقهاي طبقه بالا پيدا شد. هيچ نشاني از درگيري وجود نداشت. ليز لاز لاوباخ 17 ساله، يكي از دوستان پسرك گفت او از اختلاف با پدرش شكايت داشت اما حرفي از خشونت در ميان نبود.
مايك توماس، يكي از همسايگان اين خانواده گفت: آنان هر كاري براي آدم ميكردند و آدمهايي باورنكردني بودند. همه همسايگان از شنيدن اين خبر متاسف شدند.
قتل پدر به دليل دكور اتاق عروس ۸۷/۴/۱۶
جنايت در آلمان؛ پيگيری در ايران ۸۷/۴/۱۲
ارثيه پدری بلای جان زن جوان ۸۷/۴/۱۲
مربی تيم فوتبال پاناما به قتل رسيد ۸۷/۴/۱۱
قتل برای شروع زندگی تازه ۸۷/۴/۵
قتل به خاطر ارثيه ۸۷/۳/۲۰
استاد دانشگاه پسر معتادش را کشت ۸۷/۳/۱۳
قتل مدير بازنشسته هتل تاج محل هند ۸۷/۳/۸
جوان نوازنده قربانی رقابت عشقی شد ۸۷/۲/۲۷
همسرم مدام ايراد میگرفت، او را كشتم ۸۷/۲/۲۵
قتل بيمار روانی در دادگاه ۸۷/۲/۱۲
پدر شکاک، دختر 26 ساله اش را کشت ۸۷/۱/۳۰
مرد ژاپنی مادر گلايه مندش را خفه كرد ۸۷/۱/۲۴
اعتراف مهندس ثروتمند به قتل دوست دخترش ۸۷/۱/۲۲
قتل همسر به خاطر نجات فرزند ۸۷/۱/۱۵
قتل بیرحمانه نوزاد به دست پدرش ۸۷/۱/۳
دايی بی رحم ۸۶/۱۲/۲۱
زن نظامی امريكايی قاتل همقطارانش ۸۶/۱۲/۱۵
زن امريكايی سه فرزندش را كشت ۸۶/۱۲/۷
اعتراف به قتل پس از ۱۸ سال ۸۶/۱۲/۵
سپری برای حفاظت فضانوردان
سه راز در رابطه با مردان