قتل مرموز آتش نشان ايرانی در سوئديک آتش نشان ايراني با شليک گلوله در مرکز شهر مالمو سوئد به قتل رسيد.
پليس شهر مالمو که سومين شهر بزرگ سوئد محسوب مي شود و در جنوب اين کشور واقع است در حالي تحقيقات براي شناسايي عاملان قتل اين ايراني 24 ساله آغاز شده است اما هيچ سرنخي از اين جنايت مسلحانه وجود ندارد.
نيمه شب جمعه اول فوريه - 12 بهمن ماه- مردي سوئدي که سوار بر خودروي خود در حال عبور از خيابان «لانت ماناگاتان» بود پيکر غرق در خون جواني را مشاهده کرد که گوشه پياده رو رها شده بود. او به سرعت از اتومبيل پياده شد و پس از کنترل علائم حياتي جوان مصدوم متوجه شد وي هنوز زنده است به همين خاطر اين مرد را به سرعت به بيمارستان رساند.
خونريزي شديد جوان مصدوم سبب شد تا کوشش هاي صورت گرفته براي نجات جان وي از سوي تيم اورژانس بيمارستان نتيجه يي در پي نداشته باشد و سرانجام خبر فوت مردناشناس به پليس محلي اعلام شد. ماموران پس از حضور در بيمارستان متوجه شدند اين مرد در پي اصابت دو يا سه گلوله جان باخته است و مدارک هويتي اش نشان مي دهد جواني 24 ساله و ايراني است.
کارآگاهان جنايي با بازجويي از مردي که نويد - مقتول - را به بيمارستان منتقل کرده بود تلاش کردند سرنخي از اين جنايت به دست آورند، اما راننده سوئدي اعلام کرد هنگامي که به خيابان «لانت ماناگاتان» رسيده هيچ کس به غير از جوان ايراني را نديده است.
کارآگاهان در ادامه به محل وقوع جنايت رفتند و با مسدود کردن خيابان در صدد برآمدند با نمونه برداري دقيق، قطعه هايي از اين پازل جنايي را در اختيار گيرند اما در اين مرحله نيز سرنخي عايد پليس نشد.در مرحله بعدي تحقيق درباره زندگي خصوصي نويد در دستور کار پليس جنايي مالمو قرار گرفت و مشخص شد مقتول در هشتمين ماه تولدش از سوي خانواده خود و از طريق قانوني به سوئد مهاجرت کرده و بيشتر دوران زندگي اش را در شهر مالمو سپري کرده است.
اين جوان ايراني 5 سال قبل ازدواج کرده و اکنون صاحب يک دختر 4 ساله است و زمان قتل در حال گذراندن دوره آموزش در رشته امداد آتش نشاني بوده تا بتواند کارش را در اين سازمان به صورت رسمي آغاز کند. پليس در ادامه يک فقره سابقه کيفري نيز در پرونده نويد کشف کرد اما از آنجا که جرم وي از جرائم کم اهميت محسوب مي شد به اين نتيجه رسيد که ارتباطي بين اين پرونده و قتل جوان ايراني وجود ندارد.در حالي که تمامي ترفندهاي پليس براي پيدا کردن مسير درست تحقيقات در اين زمينه بي حاصل مانده بود، کارآگاهان به بررسي فرضيه هاي موجود پيرامون قتل نويد پرداختند و احتمال دادند مرد ايراني در تاريکي و خلوتي خيابان قرباني ولگردان سارق شده و از سوي آنان به قتل رسيده است اما براي اثبات اين فرضيه بايد مشخص مي شد که وسيله يي با ارزش يا پول نقد از مقتول ربوده شده است يا خير.
کارآگاهان براي پي بردن به اين موضوع تصميم گرفتند به بازجويي از خانواده آتش نشان جوان بپردازند. در اين مرحله پدر نويد اظهاراتي را مطرح کرد که بر فرضيه قتل بي برنامه و اتفاقي خط بطلان کشيد. رحيم - پدر مقتول- به پليس گفت؛ از چندي قبل مردي که نمي دانم که بود مرتب پسرم را تهديد مي کرد.
او هر روز با تلفن نويد تماس مي گرفت و مي گفت روزي وي را خواهد کشت.
اوايل پسرم به اين تهديدها توجهي نمي کرد تا اينکه به تدريج مساله حاد و جدي شد و اکنون نيز احتمال مي دهم قتل توسط همان شخص به وقوع پيوسته باشد.
پس از اين اظهارات پدر نويد، دور تازه يي از بررسي ها براي شناسايي تهديد کننده اين مرد ايراني آغاز شد اما اين مرحله از تحقيقات نيز با موفقيت توام نشد تا راز قتل جوان 24 ساله سر به مهر باقي بماند.«لارش کارستن» يکي از مسوولان پليس شهر مالمو، در آخرين اظهارنظر رسمي درباره اين پرونده گفت؛ پليس در جست وجوي يافتن شاهدي براي اين قتل است اما هنوز موفقيتي در اين زمينه به دست نيامده است و تلاش ها براي پيدا کردن قاتل يا قاتلان جوان ايراني تبار روي دوستان وي متمرکز شده است.
قتل بخاطر سيم کارت تلفن همراه ۸۶/۱۱/۲۵
پسر ۱۵ ساله، والدين و دو برادرش را كشت ۸۶/۱۱/۱۶
کشته شدن ۵ زن در فروشگاه امريکايی ۸۶/۱۱/۱۴
زوج ژاپنی دو نوزادشان را فريز کردند ۸۶/۱۱/۴
قاتل، قصاب بود ۸۶/۱۰/۲۵
قتل به خاطر تلويزيون ۸۶/۱۰/۲۴
قتل فرزند با کيسه پلاستيکی ۸۶/۱۰/۲۲
مرد مستاجر، زن صاحبخانه را کشت ۸۶/۱۰/۲۰
از چت روم تا سلول مرگ ۸۶/۱۰/۷
قتل نژادپرستانه در انگليس ۸۶/۱۰/۳
شليک مرگبار پليس، قتل عمد شناخته شد ۸۶/۹/۲۹
در ادامه قتل توريست فرانسوی ۸۶/۹/۲۲
مادری پنج فرزندش را کشت ۸۶/۹/۲۱
قتل به خاطر يك پيراهن ۸۶/۸/۲۷
قتل طرفدار فوتبال توسط پلیس ایتالیا ۸۶/۸/۲۱
بستگان در ايران خطرناک هستند!! ۸۶/۸/۱۹
آزادي پيرترين زنداني نيويورك ۸۶/۸/۱۸
قتل به روش انگليسي ۸۶/۷/۲۹
زندان به جرم قتل شترمرغ ۸۶/۷/۲۴
کفشهامو واکس ميزني يا اينکه... ۸۶/۷/۲۴
هدیه مناسب برای آقایان
Fool's Gold