هنرپيشه های بی خانمانآسوشيتدپرس؛ کيت پيلر کثيف و اصلاح نکرده بيش از يک سال در خيابان ها سرگردان بود. چندي پيش زماني که او به همراه دوستانش در خيابان در حال راه رفتن بود، ناگهان يک خبرنگار با دوربين بزرگ خود از داخل وني بيرون پريد و به تعقيب او و دوستانش پرداخت.
بعضي از دوستان کيت با ديدن او از ترس پا به فرار گذاشتند. اما اين خبرنگار جوان براي آنها پيشنهاد خوبي داشت. او حاضر بود روزانه به اين افراد 10 دلار بدهد تا آنها اجازه دهند برنامه «دنياي واقعي بي خانمان ها» را از زندگي آنها تهيه کنند.
کيت و دوستانش بدون هيچ ترديدي پيشنهاد اين مرد جوان را قبول کردند. ظرف چند هفته، تهيه کنندگان اين برنامه سعي کردند براي آنها خانه يي مقوايي تهيه کنند. آنها اين افراد را براي خريد روزانه به منطقه هاي ثروتمندنشين مي فرستادند و براي بازي گلف در زمين بازي عمومي براي آنها جا رزرو مي کردند که البته اين افراد به علت ظاهر کثيف شان اجازه ورود به زمين گلف را پيدا نمي کردند. تهيه کنندگان برنامه هم از عکس العمل مردم هنگام مواجهه با آنها فيلم مي گرفتند.
اين برنامه باعث عصباني شدن بعضي از طرفداران افراد بي خانمان شده است. به نظر آنها اين سلسله برنامه ها که هر شب پخش مي شود، باعث شده که افراد بي خانمان به شدت مورد تمسخر مردم قرار گرفته و شخصيت شان خرد شود. البته اين برنامه نتايج خوبي هم داشته است؛ چهار تن از شش هنرپيشه بي خانمان اين گروه به کمک حمايت هاي تهيه کنندگان اين برنامه صاحب اتاقي در شهر شده و از سپري کردن شب ها در خيابان خلاص شده اند.
پس از اتمام اين مجموعه فيلمسازان «مانيا تي وي» بعضي از اين افراد را به مراکز بازپروري بردند و براي بعضي هم کار جور کردند. ميت 53 ساله در مصاحبه يي گفت؛ «پايان دوران بد زندگي ما ديگر فرا رسيده است.» کيت به همراه دوست 51 ساله خود که شش ماه است نوشيدن الکل را ترک کرده، هم اکنون رستوراني را اداره مي کند.
داروين متزگر تهيه کننده اين برنامه مدعي شده که فيلمسازان اين مجموعه ارتباط عاطفي زيادي با بي خانمان ها برقرار کرده اند. متزگر گفت؛ «زماني که شما در تماس شخصي با اين افراد قرار مي گيريد، بلافاصله احساس مي کنيد که بايد براي آنها کاري کرد. همه ما بر اين باور بوديم که اين افراد بي نهايت مهربان و صادق بوده و قلب هاي مهرباني دارند.»
مانيا تي وي که مرکز آن در دنور است، برنامه هاي زنده و مستندگونه بدون فيلمنامه را تهيه کرده و به صورت اينترنتي در معرض ديد مردم قرار مي دهند.
در يکي از قسمت هاي «دنياي واقعي افراد بي خانمان» آنها افراد فقير و بي خانمان را در مقابله با چندين هنرپيشه و مدل معروف قرار دادند. در اين برنامه اين افراد با مواجهه غير منتظره با اين ستارگان دست و پاي خود را گم کردند و هر يک سعي کردند هر طور که شده توجه آنها را به خود جلب کنند. البته اين قسمت به شدت سر و صدا کرد و خشم بسياري را بر انگيخت. به عقيده گرتا واکر اين شيوه به تصوير کشيدن وضعيت افراد سرگردان در ايستگاه هاي مترو دنور بي نهايت حيواني است.
اعضاي مانيا تي وي بيان داشتند که در ابتدا هدف آنها تهيه برنامه يي خنده دار بوده است اما در مسير کار تصميم گرفته اند برنامه يي بسازند که علاوه بر خنداندن مخاطب آنها را به فکر کردن هم وادار سازد. در آخرين قسمت اين مجموعه وضعيت هر يک از اين بي خانمان ها پس از حضور در مراکز ترک اعتياد يا استخدام شدن در مکان هاي مختلف نيز به تصوير کشيده شده است.
شغل دوم ايرانی های معروف ۸۶/۱۰/۱۹
تيراندازی پليس به بازيگران فيلم جنايی ۸۶/۹/۲۷
پرنده پررو
خودکشی به خاطر مرگ مادر