ليپی به دنيای مربيگری باز می گرددمارچلو ليپي سرمربي تيم ملي ايتاليا در جام جهاني 2006 اعلام كرد قصد بازگشت به دنياي مربيگري را دارد.
ليپي كه براي تماشاي رقابت هاي جام جهاني اسكي آلپاين به آلپ ايتاليا در شمال تورينو رفته بود در گفتگو با روزنامه هاي ايتاليايي تمايل خود را براي ازسرگيري حرفه مربيگري بيان كرد.
به گزارش سايت گل: او گفت : مطمئن هستم از تابستان آينده روي نيمكت يك تيم بزرگ خواهم نشست. بله به زودي باز مي گردم. آرزويم اين است كه با گروهي از بازيكنان بزرگ كار كنم و تيمي بسازم كه در جام هاي مختلف مدعي باشد. بله دلم مي خواهد دوباره به احساسات فوق العاده در مربيگري باز گردم و سراسر وجودم را هيجان بگيرد.
ليپي افزود : به من پيشنهاد هايي شده اما هنوز نمي دانم به كجا بروم. اگر پيشنهاد خوبي از يك تيم خوب غيرايتاليايي دريافت كنم آن را مطالعه خواهم كرد. مهم اين است كه مربي يك تيم بزرگ شوم. فرقي نمي كند در ايتاليا باشد يا خارج از آن.
ليپي در مورد تيم ملي ايتاليا گفت : ايتاليا يكي از بخت هاي قهرماني در يورو 2008 است. تيم ايتاليا به اين علت مدعي نيست كه عنوان قهرماني جام جهاني را در اختيار دارد. تيم كشورم به علت ارزش اخلاقي خود بخت قهرماني دارد. بازيكنان روحيه بالايي دارند و با هم هماهنگ و يكدست هستند و به يكديگر و مربي خود احترام مي گذارند. به اعتقاد ليپي فوتبال ايتاليا چه در سطح باشگاهي و چه در رده ملي بهترين فوتبال در جهان است.
ايتاليا در پی ميزبانی يورو 2016 ۸۶/۱۱/۱۴
اسکار ورزش ايتاليا برای کاکا ۸۶/۱۱/۱۱
جنگ زبالهها در شهر ناپل ايتاليا ۸۶/۱۰/۱۸
ايتاليا ايتاليا ۸۶/۹/۴
رییس مافیا در سیسیل دستگیر شد ۸۶/۸/۱۵
ايتاليايي ها، اربابان سرقت ۸۶/۸/۲
جوانان لوس ايتاليايی ۸۶/۷/۲۸
بايکوت اسپاگتی در ايتاليا ۸۶/۶/۱۴
احسان خواجه اميری: عاشقم من
سگهای کفش پوش