مربی آينده بارسلونا يا يوونتوس؟مطبوعات ايتاليا ديروز نوشتند، مارچلو ليپي تابستان سال آينده سکان هدايت يکي از تيم هاي فوتبال بارسلوناي اسپانيا يا يوونتوس ايتاليا را به دست خواهد گرفت.
ليپي از زمان کناره گيري از مربيگري تيم ملي فوتبال ايتاليا آن هم بعد از قهرماني در جام جهاني 2006 بيکار است.
او با وجود انتشار خبرهايي مبني بر بازگشت به عرصه مربيگري، همه شايعات را تکذيب کرده اگرچه خودش بارها اعلام کرده است قبل از شروع مسابقات فصل آينده، به مربيگري بازمي گردد.
به نوشته روزنامه کونتروکامپو، بارسلونا قصد دارد ليپي را به عنوان جانشين فرانک رايکارد که به احتمال بسيار در پايان فصل از سمت خود کناره گيري مي کند، به خدمت بگيرد. از سوي ديگر وضعيت کلوديو رانيري نيز در تيم يوونتوس نامشخص است.
اين مربي بعد از عملکرد ضعيف يوونتوس در سال 2008 به شدت مورد انتقاد قرار گرفت. يوونتوس در سه مسابقه آخر خود فقط يک امتياز کسب کرده است.
هواداران يووه: دل پيه رو رييس شود ۸۷/۱/۱۸
نگاه يوونتوس به بوندس ليگا ۸۶/۱۱/۱۵
دسر ژله و موز
افشين - دلم برات هلاکه