پيام مدير كل سازمان جهانی بهداشت

به مناسبت روز جهانی بهداشت سال 2008 خانم دكتر مارگارت چان، مدير كل سازمان جهاني بهداشت، پیامی صادر کرد، که متن کامل آن بدين شرح است:

تغييرات آب و هوايي يكي از بزرگترين چالش هاي عصر ما مي باشد. تغييرات آب و هوايي بر تعدادي از عوامل مؤثر بر سلامت نظير غذا، هوا، آب عميقاً تأثير منفي دارند. در مواجه با اين چالش، ما به قهرماني در سراسر دنيا نياز داريم كه تلاش نمايند حفاظت از سلامت انسان ها در كانون توجه برنامه هاي بحرانهاي ناشي ازتغييرات آب و هوايي قرار گيرد.

روز جهاني بهداشت، هر سال در هفت آوريل جشن گرفته مي شود. اين روز، فرصت بسيار مقتنمي مي باشد كه توجه جهانيان را به يك موضوع بهداشتي با اهميت خاص متمركز نمود.
روز جهاني بهداشت امسال، موضوع «ضرورت حفاظت از سلامت در برابر بحران هاي ناشي از تغييرات آب و هوايي» را مورد توجه و تأكيد قرار مي دهد.
علاوه بر نشان دادن تعهد فردي خود در برگزاري جشن اين روز در سراسر دنيا، لازم است كه شما سال 2008 را به عنوان يك سال مهم تضمين كننده اين امر بدانيد كه همگان از موضوعات بهداشتي و ضرورت اهدافي كه بايد به آن دست يافت، آگاهي دارند.

برگزاري هر گونه مراسمي و هر گونه حركتي در اين روز ضرورت داشته و مي تواند تعهد و انرژي جديدي را به منظور بوجود آوردن تغييرت اساسي همه در تثبيت شرايط آب و هوايي و هم در پيشگيري از درد و آلام بشري به وجود آورد. مي دانيم كه آب و هوايي متغير و ناپايدار چه اثراتي بر روي سلامت دارد.

سالانه دهها هزار نفر در اثر طوفان ها، سيل ها، امواج گرما و خشكسالي جان خود را از دست مي دهند. بيماري هاي حساس به شرايط آب و هوايي نظر مالاريا، اسهال و سوءتغذيه در اثر كمبود پروتئين و انرژي باعث مرگ بيش از 3 ميليون نفر در نقاط مختلف دنيا گرديده است.

حتي اين رقم نشان دهنده، اثرات مخرب بهداشتي غير مستقيم روي محصولات غذايي و دسترسي آب سالم در نواحي بزرگ دنيا نمي باشد. تمام افراد به تغييرات آب و هوايي آسيب پذير مي باشند، اما افراد فقير جز اولين و آسيب پذيرترين گروه ها مي باشند.

تغييرات آب و هوايي پيشرفت ما را در مبارزه با معضلات دفتر تهديد نموده و شكاف بين فقيرترين و غني ترين افراد را عميق تر مي نمايد كه اين منصفانه و قابل قبول نمي باشد. ما نيازمند اين امر مي باشيم كه دولتها، سلامت و تندرستي انسان ها را در بخش اصلي سياست تغييرات آب وهوايي قرار دهند و تلاش هايشان را براي حفاظت از سلامت به منظور دستيابي به اهداف توسعه هزاره مضاعف نمايند. مهمتر از همه، ما نيازمند افرادي مي باشيم كه با اتخا تصميمات درست، سلامت را بهبود بخشيده و اثرات منفي تغييرات آب و هوايي را كاهش دهند.

روز جهاني سلامت در سال 2008 فرصتي را فراهم مي كند كه نه تنها ابعاد مشكل فوق الذكر را مورد تأكيد قرار داده، بلكه تمام ذينفعان را گرد هم آورده و راه حل عملي براي اين مشكل بياييم. كنترل اثرات منفي تغييرات آب و هوايي نيازمند همكاري دولتها و ملتها در سراسر دنيا مي باشد. هر نوع مراسمي را كه شما قصد ساماندهي آن را داريد و به هر ميزان بودجه اي كه در دسترس داريد، اميدوارم كه اين راهنما به شما كمك نمايد كه مراسم روز جهاني بهداشت را به بهترين نحو برگزار نمائيد.

ما بر اين باوريم كه بحران هاي ناشي از تغييرت آب و هوايي واقعي و جدي مي باشد، دليل اصلي اين بحران ها، برخاسته از اقدامات بشر مي باشد و اقدامات انسان ها نيز مي تواند راه حلي را براي اين معضل باشد. اكنون ما بايد با هم همكاري نموده و تلاش هاي شما در اين زمينه مي تواند مؤثر واقع شود.

پس تلاش نمائيم كه روز جهاني بهداشت در سال 2008 با موضوع حمايت از سلامت در برابر بحران هاي ناشي از تغييرات آب و هوايي را به رويدادهاي مهم تبديل نمائيم و زمينه را براي اقدام جهاني در برابر اين معضل هموار سازيم.



در همين زمينه:
  • آشنایی با سازمان جهانی بهداشت ۸۷/۱/۸
  • توالت، معضل جامعه بشری ۸۷/۱/۸
  • راز سلامتی در ۵۰ سالگی ۸۶/۱۲/۴
  • نکات کوتاه پزشکی ۸۶/۱۱/۲۱
  • مراقب بهداشت نوزادتان باشيد ۸۶/۱۱/۱۹
  • پول بادآورده يا سلامتی؟ ۸۶/۱۱/۱۳
  • گياهان و سلامت خانواده ۸۶/۹/۳
  • ۷اشتباه رایج درباره بهداشت مو ۸۶/۶/۱۳
  • گروه : گوناگون | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۷/۱/۱۸ : 06-04-2008

    دزدان دريايی كشتی فرانسوی را دزديدند
    خانمها پسرهای مامانی را دوست ندارند



    تازه چه خبر جوان؟

    نمآهنگ: فرامرز فيز: برقص
    گوناگون: مسواک پانصد و ده ساله شد
    آموزشی: برای كاهش وزن به آرامی غذا بخوريد
    موزيک: مهرزاد نور حسینی: نمی بخشمت
    فيلم: سريال جاده در دست تعمير
    آموزشی: سه اشتباه رايج درباره ترك سيگار
    خبر: قتل پدر به دليل دكور اتاق عروس
    نمآهنگ: مهرداد: بوسه های پياده رو
    گوناگون: بلعيدن 59 هات‌داگ در 10 دقيقه
    آشپزی: کتلت میگو
    جوک: آدم و حوا
    فيلم: goog411
    دانش: بالاتر از سياهی
    گوناگون: واژگان انگليسی در مرز يك‌ميليون كلمه
    دانش: نوشيدن حجم بيش از حد آب خطرناك است
    موزيک: ایمان پودات: یاسی
    هنری: نظام از راست با اکبر عبدی
    ورزشی: فساد مالی در فيفا
    فيلم: سريال خط شکن
    خبر: قتل دختر جوان بر اثر پرت شدن از خودرو
    کامپيوتر: رشد بی سابقه پديده وبلاگ‌نويسی در ژاپن
    عکس: بلندترين پله برقی جهان در ژاپن
    فوتبال: آراگونس سرمربی فنرباغچه شد
    خبر: مرد باردار آمريكايی يك دختر به دنيا آورد
    آشپزی: مافین شکلاتی

    بايگانی نوشته ها: کهنه چه خبر!؟



    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - چرخ بازيگر از اين بازيچه ها بسيار دارد!
    - سلمان سیما فعال دانشجویی دانشگاه آزاد بازداشت شد
    - آیت‌الله خزعلی: این نیم طبقه هم حاصل... ؛ نظر خوانندگان
    - تهدید نظامی در عسلویه؛ گزارش کوتاه یکی از خوانندگان
    - اگر ایران تنگه هرمز را ببندد...
    - اگر ایران تنگه هرمز را ببندد...
    - بیانیه جمعی از زندانیان سیاسی بمناسبت سالگرد قیام 18 تیر
    - یک دانشجوی عضو فعالان حقوق بشر در ایران بازداشت شد
    - احضار حجت بختیاری به اداره اطلاعات مشکین شهر
    - اعتصاب غذای 10 زن زندانی
    - کیهان حکومنی: غنی سازی اورانيوم غيرقابل مذاكره است
    - این نیم طبقه هم حاصل 50 سال منبری است كه می رفتم
    - سفر يک گروه بين المللی برای کمک به ایجاد آشتی ملی در عراق
    - افزایش بهای گاز صادراتی روسیه و ترکمنستان
    - انتقاد خبرگزاری رسمی جمهوری اسلامی از مقاله ولایتی
    - مديران بايد از خمودگی و کسالت خارج شوند
    - پخش برنامه راديويی مشكوک در اراک
    - آلودگی هوا؛ توزیع ماسک در شيراز
    - استفاده از اماکن ورزشی برای رقص ممنوع شد
    - 200 ميليارد دلار درآمد نفتی سه سال گذشته؛ مردم زیر خط فقر
    - دو دانشجوی دیگر در مشهد بازداشت شدند
    - گزارشی از نشست احمدی نژاد با اقتصاددانان
    - شماری از استادان با سابقه دانشکده خبر اخراج شدند
    - روح الله حسينيان کانديدای احتمالی وزارت کشور رژیم
    - اعتراض دانشجویان دختر دانشگاه شيراز

    بايگانی

    هنری (238)
    مقاله (150)
    موزيک (318)
    نمآهنگ (352)
    کامپيوتر (147)
    آشپزی (159)
    گوناگون (753)
    فيلترشکن (9)
    فوتبال (35)
    جوک (216)
    آزادگی (54)
    ادبيات (75)
    موبايل (67)
    خبر (679)
    عکس (177)
    دانش (548)
    ورزشی (252)
    تکنولوژی (168)
    آموزشی (244)
    فيلم (386)


    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com