حبس ابد برای تفنگدار قاتل امريكايیتفنگدار سابق امريكا كه سر يك فيلمنامهنويس را از تنش جدا كرد و سپس يك همسايه او را كشت در دادگاهي در لس آنجلس به حبس ابد بدون امكان عفو محكوم شد.
كوين گراف 31 ساله، به دو جنايت وحشتناك ژوئن 2004 خود اعتراف كرده بود.
به گزارش خبرگزاري فرانسه، در دادگاه گفته شد اين تفنگدار سابق ارتش امريكا رابرت ليز 91 ساله نويسنده و همسايه 69 سالهاش دكتر مورلي انگلسون را پس از ورود به خانه آنان در هاليوود در ژوئن 2004 كشته بود.
گراف با يك ساطور به ليز حمله كرد، سرش را بريد و آن را با خود برد و با عبور از حصار خانه دكتر انگلسون او را هم با ضربات كارد كشت.
جنيفر فريدمن وكيل مدافع گراف گفت او در زمان جنايت به شدت از نظر رواني بيمار بود و دليل و انگيزهاي براي اين كار نداشت.
رابرت ليز در دهه 1950 كه سناتور مك كارتي نويسندگان، متفكران و افراد مستقل امريكايي را به بهانه كمونيست بودن تحت پيگرد قرار ميداد، در فهرست سياه او قرار داشت و بيشتر نوشتههاي خود را با نام «جي اي سلبي» منتشر ميكرد.
زندانهای خطرناک انگليس ۸۶/۱۲/۲
وحشتناکترين قاتل دنيا کيست؟ ۸۶/۱۰/۲۷
زندان سالمندان در ژاپن ۸۶/۱۰/۲۴
تشنه آدم کشی ۸۶/۹/۶
مردي که سلولش را خريد ۸۶/۸/۲۳
فرار از زندان با کمک چمدان ۸۶/۸/۱۹
آزادي پيرترين زنداني نيويورك ۸۶/۸/۱۸
سيصد سال زندان برای سه نوجوان ۸۶/۷/۳۰
زندان به جرم قتل شترمرغ ۸۶/۷/۲۴
آزادي محكوم بي گناه از زندان ۸۶/۷/۱۸
421 سال زندان براي جنايتكار امريكايي ۸۶/۶/۲۹
کشف راز ۶۰ ساله تونل هاي فرار ۸۶/۶/۲۸
زندان مبتنی بر فناوری در نروژ ۸۶/۶/۲۷
پيرمرد ظرفيت آزادي را نداشت ۸۶/۶/۲۲
سرنوشت مرگبار پس از پيوند عضو
مرد چينی خوراک ببر شد