استراليا ليزر را ممنوع می کنداستراليا استفاده از دستگاه هاي کوچک ليزر را ممنوع اعلام خواهد کرد زيرا در چندين حادثه باعث کور شدن ديد خلبان ها و ايجاد خطر براي مسافران شده اند.
قوانين جديد احتمالاً فروش نشانگر هاي ليزري که معمولاً در کلاس هاي درس، سخنراني ها و کنفرانس ها استفاده مي شوند را همانند سلاح هاي گرم محدود خواهد کرد.
وزير امور داخلي استراليا، باب دبوس گفت؛«حمله هاي اخير به خلبان ها نشان مي دهد قضيه جدي تر از آن است که ناديده گرفته شود.» هنوز مشخص نيست چه کسي يا کساني اقدام به تاباندن ليزر به اتاقک خلباني هواپيماها مي کنند. در هفته گذشته طي حوادثي جداگانه اشعه هاي ليزر به چشم خلبانان 5 هواپيما تابانده شد و آنها را ناچار کرد مسيرشان را براي فرود روي باند تغيير بدهند.
سخنگوي سازمان امنيت پروازهاي داخلي پيتر گيبسون اعلام کرد به دليل حضور دو خلبان در هر پرواز احتمال بروز مشکل جدي و سقوط کم است. اما چند خلبان گفتند بر اثر اشعه تابانده شده تا چند ثانيه بينايي شان مختل شده و پس از آن نيز دچار سردردهايي شده اند.
بررسي ها و مباحثات در مورد اين موضوع کماکان ادامه دارد.
فيلترينگ، اين بار در استراليا ۸۶/۱۰/۱۷
بریانی مرغ
پول خوشبختی می آورد