تغييرات جوی كوآلاها را تهديد میكندتحقيقات جديد حاكي از آن است كه احتمالا كوآلاهاي منحصر به فرد استراليايي، قربانيان تغييرات جوي ميشوند.
دانشمندان استراليايي ميگويند برگهاي اوكاليپتوس كه غذاي اصلي كوآلاها و ديگر حيوانات را تشكيل ميدهند، ممكن است به خاطر تغييرات جوي غيرقابل خوردن شوند.
بيل فولي استاد دانشگاه ملي استراليا گفت: در واقع آنچه كه شاهد آن هستيم تبديل شدن غذاي اصلي اين حيوانات به چرم است.
وي افزود: در اين صورت زندگي براي اين حيوانات بسيار دشوار ميشود.
ايوان لولر كارشناس گازهاي گلخانهاي دانشگاه جيمز كوك دريافت افزايش دي اكسيد كربن، نيتروژن و ديگر مواد غذايي را در برگهاي اوكاليپتوس كاهش و تانن كه يك سم طبيعي است افزايش ميدهد.
اين امر ميزان پروتئين را در برگها كاهش ميدهد و كوآلاها و ديگر حيوانات را مجبور ميكند تا براي زنده ماندن برگهايي را بخورند كه ارزش غذايي بسيار كمي دارند.
لولر گفت زنجيره غذايي اين حيوانات بسيار هماهنگ است و تغيير كوچكي در آن ميتواند عواقب جدي در پي داشته باشد.
برگهاي اوكاليپتوس غذاي اصلي و عمده كيسه داراني مانند تيرهاي از كانگوروها موسوم به اوپوسومها و والابيها هستند.
بسياري از حشرات نيز از برگهاي اوكاليپتوس تغذيه ميكنند.
قدم زدن با امين حيايی در شهر سامان
ياس: تمومش کن