حجله خونين برای عروس صلح و دوستی

نام واقعيش جيوسپينا پاسكوالينو ديمارينئو بود (Giuseppina Pasqualino di Marineo) ولى دوستاش صداش ميكردن پيپا . پيپا باكا, هنرمند جوان ايتاليائى كه همين يكى دو هفته پيش جسد عريان و خون آلودش را در كنار لباس سفيد عروسى كه به تن داشت در دشتهاى اطراف روستاى گبزه در تركيه پيدا كردند.

لباس سفيد عروسى پيپا يك نماد بود: نماد صلحى كه پيپا دوست داشت به خاور ميانه بيايد، نماد محبتى كه پيپا ميگفت در عمق دل مردم نهفته، و نماد اعتمادى كه پيپا ميخواست نشون بده كه بايد به مردم داشت . پيپا مسافر بود و پيامبر، در سفرى كه اسمش را گذاشته بود 'عروسى صلح'. داستان از اين قرار بود كه پيپا و چند تا از دوستاى هنرمندش تصميم گرفته بودند حركت سمبليكى را براى صلح و دوستى شروع كنند، حركتى كه طى اون قرار بود لباس سفيد عروسى بپوشند و به كشور هاى مختلف، از جمله كشور هاى خاور ميانه سفر كنند ، به ميون مردم محلى برن ، و پيام دوستى و محبت را به اونها و به تموم مردم دنيا برسانند .

پيپا و يكى از دوستاى هم گروهش مسير سفرشون رو از تركيه انتخاب كردن و تصميم گرفتن با اتو استاپ از عرض تركيه سفر كنند و نهايتا به اسرائيل و فلسطين هم بروند و با لباس سفيد عروسى خودشون مردم را به دوستى دعوت كنند . اما سفر پيپا طول زيادى نكشيد، هنوز در شمال غربى استانبول ، نزديك درياى سياه بود كه سياهى مرگ چهره مخوفش خودش رو به اون نشون داد ، و پيپاى معصوم متوجه شد كه دنيا و دلهاى ساكنانش شايد اونقدر هم كه فكر ميكرده گرم و پر محبت نيست . اما چه حيف كه پيپا اين واقعيت را دير متوجه شد، زمانى كه بدن نحيفش در كنار روح لطيفش زير دست و پاى بيرحم خشونت مرد ترك به يغما ميرفت.

تنها دليلى كه پليس موفق شد جسد پيپا را در بيابان ها پيدا كند اين بود كه مراد قاراتاش، مردى كه پيپا را پس از تجاوز به قتل رسانده بود ، ظاهرا از تلفن موبايل عروس جوانش خوشش اومده بود و تصميم گرفته بود به جاى تلفن خودش از اون استفاده كنه ، سيم كارت تلفن خودش را در موبايل پيپا گذاشته بود.

و چگونه ميتوان نمادينش نديد، كه چه شوخى زشتى خدا با عروس ناكام صلح در سر داشت ،كه پايان دردناك زندگى كوتاهش را در دستان سنگي و سياه (قاراتاش) مرادش رقم زد.

برگرفته از وبلاگ Namportokwa



در همين زمينه:
  • لباس عروس چهار هزار تومانی ۸۷/۵/۱۵
  • تاریخچه لباس عروس ۸۷/۵/۴
  • سريال عروس ۸۷/۴/۱۲
  • جذاب ترين لباس عروسي اروپا ۸۷/۳/۲۹
  • طراحان آفریقایی و نمایش فشن صلح ۸۷/۳/۱۰
  • سنت هاي عجيب عروسي در سودان ۸۶/۱۰/۱۸
  • رقص عروس خانوم و آقا داماد ۸۶/۹/۲۲
  • عروس خانم زرنگ ۸۶/۷/۲۶
  • کيف قاپ شيک پوش در عروسی ها ۸۶/۷/۴
  • عروس هندی در انگلستان کشته شد ۸۶/۶/۳۰
  • گروه : خبر | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۷/۱/۳۱ : 19-04-2008

    شادی هم ارثی است
    مورچه ها راه خود را نشانه گذاری می کنند





    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - امیر حسین فقهی کیست؟
    - درگیری مردم با ماموران حکومتی در تهران
    - دو خواننده محلی به اتهام تبلیغ عیله نظام محاکمه می شوند
    - بهشت زهرا و ازدحام بی سابقه
    - تظاهرات حامیان رژیم علیه پیمان امنیتی عراق و آمریکا
    - روزانه 29 دانش آموخته از ایران خارج می شوند
    - شهادت سنگ بنای فرهنگ... نظر یکی از خوانندگان
    - پارلمان روسیه مقدمات رياست جمهوری پوتين را فراهم کرد
    - شرکتهای هواپیمایی موظف به تنظیم ساعت پروازها‌ با اوقات شرعی
    - فیگارو: ارتش اسرائیل آماده حمله به رژیم تهران است
    - تایمز: احتمال حمله نظامی به رژیم تهران بیشتر شده
    - گزارشی از وضعیت کوره پزخانه ها
    - رفسنجانی: جمهوري اسلامی از رفتار آژانس اتمی شاکی است
    - بازداشت مدیرمسوول روزنامه اعتماد ملی
    - تظاهرات طرفداران مقتدی صدر علیه پیمان امنیتی عراق و آمریکا
    - شاهرودی عراقی: شهادت سنگ بنای فرهنگ اسلامی است
    - صنايع‌ دستی ايرانی بازار داخلی خود را از دست داده است
    - تهديد نويسندگان کرد برای جلوگيری از شرکت در يک جشنواره ادبی
    - جراحان آمريکايي نقض رگ هاي مغزي را با يک ابرچسب برطرف کردند
    - بهای نفت اوپک به زیر 45 دلار رسيد
    - حمله مجدد به گلستان بهاییان در زیکلا قائمشهر
    - دستگيری يكی از عوامل رژیم در عربستان
    - نصب دوربینهای مداربسته در واگنهای مترو
    - رویتر: هیلاری کلینتون وزیر خارجه دولت اوباما
    - وزیر رفاه رژیم: فقير جلوه دادن مردم كار اشتباهی است


    جوک اتفاقی : توبه
    جوکهای بيشتر


    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com





    گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
    Add to Google