اورانگوتان ماهيگيربراي نخستين بار در بورنئو و در جزيره کاجا يک اورانگوتان در حال ماهيگيري به شيوه اي بسيار خاص مشاهده شد. اين رفتار مي تواند ثابت کند که اورانگوتان دوره دائمي تکامل را سپري مي کند.
به گزارش زيگونت، در واقع و براي نخستين بار يک اورانگوتان نر در وضعيتي استثنايي در حالي که به شاخه اي آويزان شده بود و با چوبي به شکل نيزه تلاش مي کرد يک ماهي را در نهري که از زير درخت مي گذشت شکار کند، مشاهده شده است!
عکسي که از اين صحنه عجيب برداشته شده، نشان مي دهد اين اورانگوتان با چوب نوک تيزي که در دست داشت صبورانه منتظر ماهي بود تا آن را شکار کند.
اين جانور توانايي فوق العاده اش در تقليد از انسان را نشان داد. در واقع، اورانگوتان ماهيگير مسلما يکي از اهالي جزيره را در حال ماهيگيري به اين شيوه مشاهده کرده و قصد تقليد از او را داشته است.
ساعت خوش، جيب بر
محسن چاوشی: هق هق