اخلاق گريزی انگليسی ها زياد شده استبراساس نتايج يک تحقيق مردم انگلستان نسبت به دهه هاي گذشته کمتر اخلاق گرا هستند.
در اين تحقيق مشخص شد که سه چهارم مردم انگلستان معتقدند حالا بهتر است اخلاق و احترام به قانون در مدارس و دانشگاه هاي اين کشور تدريس شود.
حدود يک سوم افراد شرکت کننده در اين تحقيق هم معتقد بودند اگر اخلاق در مدارس انگلستان تدريس شود، از شمار رفتار ضداجتماعي و ضدقانوني افراد در آينده کاسته خواهد شد.
90 درصد شرکت کنندگان در اين تحقيق معتقدند در حال حاضر والدين نمي توانند به فرزندان خود اخلاق و رفتار مناسب را آموزش دهند و به جز اين مساله رفتارهاي نامناسب چهره هاي مشهور که الگوي بسياري از نوجوانان و جوانان اين کشور هستند باعث به وجود آمدن رفتار و کردار نامناسب اين گروه سني مي شود.
در اين مطالعه بيش از 80 درصد شرکت کنندگان ابراز عقيده کردند که تقريباً تمامي کودکان و نوجوانان انگليسي رفتار نامناسبي مثل «تف کردن»، «پرتاب کردن اشيا»، «به کار بردن الفاظ نامناسب» و عدم به کار بردن واژه هايي مثل «خواهش مي کنم» و «لطفاً» را به طور دائمي از خود نشان مي دهند.
کم کردن وزن پس از زايمان
گفتگو با تلفن همراه در حال رانندگی