حدادی رکورد آسيا را شکستاحسان حدادي قهرمان پرتاب ديسک کشورمان در مسابقات جايزه بزرگ برلين آلمان ضمن کسب مدال طلا دوبار رکورد اين رشته در آسيا را جابجا کرد. وي هفته گذشته در اولين مسابقه تور بين المللي دووميداني در هلند با پرتاب 68 متر و 52 سانتي متر رکورد آسيا را جابجا کرده و به مدال طلا رسيد. وي اواخر هفته پيش نيز به مدال طلاي مسابقات آزاد روسيه دست يافت.
به گزارش فدراسيون دووميداني، احسان حدادي نماينده دووميداني کشورمان عصر ديروز در مسابقه جايزه بزرگ برلين پيش از شروع رقابتهاي ليگ طلايي در آلمان، موفق شد دو بار رکورد آسيا را جابجا کرده و به سومين مدال طلاي خود در رقابت هاي جايزه بزرگ دست يابد.
حدادي در مسابقه امروز خود در شهر برلين در مصاف با 9 تن از قهرمانان مطرح جهان و المپيک موفق شد در پرتاب دوم خود ديسک را به ميزان 68 متر و 85 سانتي متر پرتاب کرده و رکورد آسيا را جابجا کند. وي در پرتاب سوم خود به رکورد 69 متر و 12 سانتي متر دست يافت و با ثبت همين رکورد به مدال طلا رسيد.
نماينده کشورمان موفق شد با اين پرتاب رکورد قاره آسيا را به ميزان 60 سانتي متر بهبود بخشد.
بعد از وي «ويرجينيوس الکنا» قهرمان پرتاب ديسک المپيك از ليتواني با رکورد مشابه وي و تنها به دليل رکوردهاي کمتر در پرتاب هاي اول ودوم نسبت به حدادي در مکان دوم ايستاد.
ورزشکار اهل آلمان نيز عنوان سوم را بدست آورد. «گرد کانتر» قهرمان جهان از استوني نيز در مکان چهارم قرار گرفت.
حدادي هفته گذشته در اولين مسابقه تور بين المللي دووميداني در هلند با پرتاب 68 متر و 52 سانتي متر رکورد آسيا را جابجا کرده و به مدال طلا رسيد. وي اواخر هفته پيش نيز به مدال طلاي مسابقات آزاد روسيه دست يافت.
رقابتهاي ليگ طلايي در 6 مرحله برگزار مي شود که مسابقات آلمان اولين مرحله آن است. اين ديدارها امروز در 7 رشته مردان و 7 رشته زنان برگزار شد.
خطر دویدن در مبتلایان به آسیب های زانو ۸۷/۲/۲۸
برکناری مربی 800 متر ايران ۸۷/۲/۱۱
ويزای مربی مهاجر صادر نشد ۸۶/۱۲/۲۸
پايان مسابقات دو و ميدانی جهان ۸۶/۱۲/۲۱
مرگ ناگهاني قهرمان دوی امريكا ۸۶/۸/۱۵
رکورد دو ماراتن جهان شکسته شد ۸۶/۷/۱۰
خروس ممنوع
زمین خوردن پس از سكته مغزی