![]() |
مهران مديری با وحشت به سينما میآيدمهران مديري با انتخاب اميرمهدي ژوله به عنوان فيلمنامهنويس اولين فيلم سينمايياش، سراغ ژانر وحشت ميرود.
اميرمهدي ژوله، نويسنده فيلمنامه نخستين فيلم سينمايي مهران مديري گفت: اين فيلمنامه از مضموني ترسناك اما پر از شوخي برخوردار است كه با طرح ابتدايي كه براي اولين فيلم بلند آقاي مديري داشتيم، كمي متفاوت است.
وي گفت: در ابتدا حدود 4030 سكانس از طرح اوليه را نوشته بودم، ولي من و آقاي مديري از آن راضي نبوديم و به نظرمان چيزي كم داشت كه ديروز آن را پيدا كرديم.
اين فيلمنامهنويس افزود: پس از اين بايد طراحي شخصيتها و تعريفي از آنها را مجدد داشته باشم و شروع به نگارش اصلي متن كنم.
ژوله درباره زمان ساخت اين فيلم گفت: برنامه ما اين بود كه نگارش فيلمنامه در خرداد به پايان برسد و من فيلمنامه را تحويل بدهم، ولي به دليل گرفتاريهايي كه داشتم، اين كار به تأخير افتاد.
وي گفت: نوشتن اين فيلمنامه بايد در اسرع وقت به پايان برسد و فكر ميكنم در نهايت تا دو ماه ديگر و اواسط تابستان نگارش آن تمام شود. براين اساس، اين فيلم ترسناك با موقعيت كميك ساخته ميشود و هنوز نام مشخصي ندارد.
دايره زنگی ۸۷/۵/۳۰
سريال لحظه های خوش ۸۷/۵/۱۴
رازهای زندگی مهران مدیری ۸۷/۴/۲۶
شبهای برره بازی رايانهای شد ۸۷/۴/۲۵
ترانه مهران مدیری در دهمین جشن دنیای تصویر ۸۷/۳/۳۱
مهران مديری در نقش شهرياری ۸۷/۳/۱۴
مصاحبه با مهران مدیری ۸۷/۳/۸
مصاحبه مهران مديری با شبکه جام جم ۸۷/۲/۱
مديری و باز هم طنز آپارتمانی ۸۶/۷/۲۶
کمدی - جُنگ77 ۸۶/۶/۲۰
کامپيوتری که ذهن شما را می خواند
سارکوزی در مراسم خاکسپاری پادشاه فشن