پل نيومن با سرطان مبارزه می کندرسانههاي خبري از بستري شدن پل نيومن بازيگر برنده اسکار در مرکز بيماران سرطاني اسلون ـ کترينگ نيويورک به دليل ابتلا به سرطان ريه خبر دادند.
بازيگر برنده اسکار پارسال پس از نيم قرن حضور در دنياي بازيگري به طور رسمي اعلام بازنشستگي کرد. او ماه پيش نيز به خاطر آنچه مسايل مربوط به وضعيت جسماني عنوان شد از کارگرداني نمايش «موشها و آدمها» جان اشتينبک در سالن تاتر وستپورت کانتري در کانکتيکات کنارهگيري کرد.
رويترز اعلام کرد به دنبال اعلام خبر بيماري نيومن، جف سندرسن سخنگوي او در پيامي الکترونيکي به رويترز به گزارشها درباره سلامت جسمي بازيگر 83 ساله پاسخ داد.
سندرسن در اين پيام از به نقل از نيومن از سلامتي او خبر داد و نوشت: نيومن ميگويد حالش خوب است. اين چيزي است که از او شنيدهام و ميخواهم با شما در ميان بگذارم. سخنگوي نيومن به جزييات بيماري او اشاره نکرده است.
«جون وودوارد» همسر نيومن که 50 سال است با او زندگي ميکند، يکي از مديران اين سالن تئاتر است. نيومن متولد 26 ژانويه 1925 در ايالت اوهايو آمريکا است. او از اوايل دهه 1950 وارد دنياي بازيگري شد و حدود 60 فيلم سينمايي در کارنامه دارد.
نيومن براي فيلمهاي «گربه روي شيرواني داغ» 1958، «بيلياردباز» 1961، «هاد» 1963، «لوک خوشدست» 1967، «بدون قصد ارتکاب جرم» 1981، «حکم دادگاه» 1982، «رنگ پول» 1986، «آدم عاقل» 1994 و «جاده تباهي» 2002 در مجموع 9 بار نامزد اسکار بود و براي «رنگ پول» مارتين اسکورسيزي برنده اين جايزه شد.
نيومن در عين حال از علاقهمندان مسابقات اتوموبيلراني است و خود به عنوان راننده در مسابقات مختلف شرکت کرده و ضمنا صاحب يک کمپاني توليد مواد غذايي است که عکس و نام او روي محصولات آن درج شده و درآمد آن صرف امور خيريه ميشود.
آخرين حضور اين بازيگر قديمي در سينما در انيميشن «خودروها» بود که در آن به جاي شخصيت داک هادسن حرف زد.
سرطان دهانه رحم، قاتل خاموش ۸۷/۴/۱۰
شايعترين سرطان ها در ايران ۸۷/۲/۱۹
روش جديد كاهش عوارض شيمی درمانی ۸۷/۲/۱۹
رژيم كم كالری و جلوگيری از سرطان پوست ۸۷/۲/۱
سرنوشت مرگبار پس از پيوند عضو ۸۷/۱/۱۹
عوامل ضدسرطان در سيب ۸۷/۱/۱۹
آشنايی با پروستات ۸۷/۱/۱۹
سوسیس و كالباس سرطانزاست ۸۷/۱/۱۹
شناسايی زودرس سرطان ۸۷/۱/۸
نوشتن احساسات به سرطانی ها کمک می کند ۸۷/۱/۵
آجيلهای ناسالم، عامل بروز سرطان ۸۶/۱۲/۲۸
آسپرين و کاهش خطر ابتلا به سرطان سينه ۸۶/۱۲/۲۳
سرطان غدد بزاق با تلفن همراه ۸۶/۱۲/۱۱
فست فود، عامل سرطان ونابودی عقل ۸۶/۱۱/۳۰
آنچه درمورد سرطان سينه بايد بدانيد ۸۶/۱۱/۱۳
آشنايی با پاپ اسمير و ضرورت انجام آن ۸۶/۱۱/۹
انجير برای معالجه سرطان مفيد است ۸۶/۱۰/۱۶
سرطان، شب ها در کمین است ۸۶/۱۰/۱۲
رابطه مواد آرايشي با سرطان ۸۶/۱۰/۶
احتمال سرطان سينه در آقايان ۸۶/۹/۳۰
کيف قاپی با روش تخم مرغ زنی
زنی به نام شکسپر