![]() |
خوراك گوشت و سيب زمينی
مواد لازم:
گوشت چرخ كرده= نيم كيلو
سيب زميني آبپز شده= 1.5 كيلو
تخم مرغ خام= 1 عدد
فلفل دلمه اي ريز شده= 1 عدد
سيررنده شده= 1 حبه
پياز= 2 عدد بزرگ
هويج خام رنده شده= 3 عدد
پنير پيتزا رنده شده= 1.5 بسته
نمك و فلفل= به ميزان دلخواه
زردچوبه جهت گوشت= 2 قاشق مرباخوري
ادويه كاري جهت گوشت 1= قاشق مربا خوري
گوجه فرنگي سفت ريز شده 1= عدد جهت تزيين
فلفل دلمه اي ريز شده= 1 عدد جهت تزيين
نمك ، زرد چوبه، ادويه كاري اندکی جهت مخلوط نمودن با سيب زميني آبپز شده
روغن مايع به ميزان لازم جهت سرخ كردن گوشت و چرب نمودن ظرف پيركس
طرز تهيه:
روغن را داخل ماهيتابه ريخته و پياز را اضافه نموده و سرخ مي نماييم سپس گوشت چرخ كرده را همراه با سير رنده شده، هويج رنده شده و فلفل دلمه اي ريز شده تفت داده و سپس نمك و زردچوبه و ادويه و فلفل را نيز اضافه كرده و پس از مخلوط و سرخ كردن كنار مي گذاریم.
در ظرفي سيب زميني آبپز شده را با رنده درشت رنده كرده و سپس 1 عدد تخم مرغ خام و كمي نمك و زردچوبه و ادويه اضافه نموده و خوب مخلوط ميكينم سپس ظرف پيركس را چرپ نموده و مخلوط سيب زميني را داخل آن ریخته و آنرا كاملا درته ظرف پهن كرده تا بصورت يكنواخت ظرف پر شود.
سپس با مخلوط گوشت چرخ كرده روي سيب زميني را كاملا بپوشانيد و پنير رنده شده پيتزا را روي آن بريزيد و با فلفل دلمه اي و گوجه فرنگي خرد شده روی آنرا بپوشانيد و يا بدلخواه تزيين نماييدسپس ظرف را بمدت 40 دقيقه در پنجره وسط فر با درجه حرارت 180 درجه سانتيگراد كه حدود 10 دقيقه قبل گرم شده است گذاشته تا پخته شده و ته سيب زميني طلايي گردد. سپس ظرف را از فر خارج كرده و بمدت 5 دقيقه كنار گذاشته سپس با همان ظرف آنرا سرو نماييد. (نوش جان)
در صورت تمايل مي توانيد مقدار 300 گرم قارچ برش داده شده و تفت داده شده با آبليمو را با مخلوط مواد گوشت چرخ كرده مخلوط نماييد.
سيب زمينی سرخ شده خطرناک است ۸۹/۷/۱۹
اثرات گوشت بر چهره آدمی ۸۹/۷/۱۲
سیب زمینی گیاهی گوشتخوار است ۸۸/۹/۱۵
سيب زمينی سرخ کرده نخوريد ۸۸/۸/۱۴
مصرف گوشت قرمز خطرناک است ۸۸/۱/۵
کيک سيب زمينی ۸۷/۱۱/۲۱
توصيههايی برای پخت غذاهای گوشتی ۸۷/۱۱/۹
نکاتی درباره سيب زمينی ۸۷/۶/۱۳
درمان آلزایمر به کمک سیب زمینی ۸۷/۵/۳۱
کروکت گوشت ۸۷/۵/۱۳
ترانه مهران مدیری در دهمین جشن دنیای تصویر
صد فيلم برترتاريخ در 10 ژانر سينما