استالونه و آرنولد به باليوود می روند«سيلوستر استالونه»، بازيگر سريفيلمهاي «راكي» و «رمبو» قرار است در يك فيلم هندي (باليوودي) در كنار «آرنولد شوارتزينگر» ايفاي نقش كند.
«سيلوستر استالونه» و «آرنولد شوارتزينگر» در اين فيلم باليوودي كه «عشق باورنكردني» نام دارد، قرار است در كنار بازيگران باليوودي چون «آكشاي كومار»، «كارينا كاپور» بازي كنند.
«عشق باورنكردني» داستان بدلكار هندي است كه با علاقه فراوان وارد هاليوود ميشود ولي نميتواند آنجا عشق واقعي را بيابد.
اين فيلم 11 ميليون پوندي، گرانقيمتترين پروژه باليوود و اولين فيلم هندي است كه قرار است در كمپاني هاليوودي يونيورسال فيلمبرداري شود.
«ساجد ناديادوالا» تهيهكننده اين فيلم گفت: موفقيت من در جذب استالونه و شوارتزينگر براي بازي در اين فيلم نشاندهنده رشد و توسعه بازار فيلم هندوستان و همچنين توسعه زمينههاي همكاري باليوود با استوديوهاي هاليوودي است.
در اين گزارش به زمان توليد و پخش اين فيلم اشارهاي نشده است.
اعتصاب در باليوود ۸۷/۷/۱۵
باليوود؛ جاذبه جديد گردشگری هند ۸۷/۶/۱۶
پسر بد باليوود در نقش قاتل فرانسوی ۸۷/۲/۱۸
باليوود عليه هاليوود ۸۶/۸/۵
انتقاد از شاهرخ خان به خاطر يک کرم ۸۶/۷/۱۰
هورمون درمان چاقی
هزاران ازدواج در روز گشايش المپيك