نمايش هديه هيتلر در قصر پادشاهبي بي سي؛ چهار روز پس از خروج پادشاه نپال از قصرش، دولت نپال قصر وي را به عنوان دارايي ملي به موزه يي براي مراجعه عموم تبديل کرد.
سردر اين قصر تابلويي با اين مضمون نصب شده است؛ «موزه قصر نارايانهيتي». نخست وزير نپال پارساد کويرالا در قصر پرچم ملي اين کشور را برافراشت و طي سخنراني اعلام کرد قصر نيز مانند پرچم به مردم نپال تعلق دارد. به گفته مقامات آماده سازي نهايي قصر به عنوان موزه چند ماه طول خواهد کشيد.
گفته مي شود يکي از جذابيت هاي اصلي اين قصر مرسدس بنزي است که آدولف هيتلر به پدربزرگ پادشاه سابق، شاه تريب هووان هديه کرده بود و به دليل جامعه هاي روستايي نپال بي آنکه از آن استفاده شود در قصر نگهداري مي شد.
اين اتومبيل اکنون فرسوده شده و از کار افتاده است. به احتمال بسيار زياد تاج و عصاي سلطنتي که نمي توان آنها را قيمت گذاري کرد نيز به نمايش عموم گذاشته خواهد شد. پادشاه برکنار شده نپال اکنون در خانه يي در نزديکي جنگل زندگي مي کند.
مراسم افتتاحيه اين موزه مهلتي بود براي استراحت دو حزب اصلي نپال که بر سر احراز پست هاي سياسي و اجرايي در کشمکش هستند.
مجازات به خاطر پوشيدن لباس هيتلر ۸۶/۱۲/۱۷
نقاشی های کارتونی هيتلر ۸۶/۱۲/۱۳
مسجد
قتل برای شروع زندگی تازه