![]() |
میوه کامل بهتر از آبمیوهمصرف میوه و سبزی خطر ابتلا به دیابت را كاهش اما مصرف آبمیوه احتمال ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد.
بررسی 18 ساله پژوهشگران درباره 71 هزار و 346 زن، نشان می دهد، اضافه كردن 3 وعده میوه یا سبزی، به ویژه سبزی های برگ دار مانند اسفناج به برنامه غذایی روزانه خطر ابتلا به دیابت نوع 2 را 18 درصد كاهش می دهد.
این بررسی كه نتایج آن در مجله مراقبت دیابت چاپ شد، همچنین نشان می دهد زنانی كه به جای میوه كامل از آبمیوه استفاده می كنند 18 درصد بیش از دیگران به دیابت مبتلا می شوند.
به گفته پژوهشگران غلظت بالای قند در آبمیوه و همچنین مایع بودن آن كه جذب قند را سریع تر می كند باعث افزایش خطر ابتلا به دیابت با مصرف آبمیوه می شود.
هرچند پژوهشگران برای اثبات نتایج این بررسی پژوهش های تكمیلی را لازم می دانند با توجه به تحقیقات متعددی كه در سراسر جهان انجام شده است استفاده از میوه كامل را بسیار سودمندتر از آبمیوه می دانند.
پوست ميوه ها ۸۷/۶/۱۲
ژله سه رنگ میوه ای ۸۷/۳/۲۴
نوشیدنی مخلوط ۸۷/۳/۲۲
کوکتيل ميوه های تابستانی ۸۷/۳/۱۶
سيگاریها ميوه و سبزی بخورند ۸۷/۳/۱۴
ديابتيها ميوه را با پوست بخورند ۸۷/۲/۲۶
آشنايی با ميوه ها: هلو ۸۷/۱/۳۱
کمپوت میوه های تابستانی ۸۷/۱/۲۴
آب ميوه های شفابخش ۸۷/۱/۱۳
سبزيجات و ميوه جات را ضدعفونی کنيد! ۸۷/۱/۹
ازبين بردن چریی های آزاردهنده
چگونه قدبلند بنظر بياييم؟