![]() |
رکورد مسموميت با الکلپليس ايالتي امريکا مردي را دستگير کرد که براساس آزمايشات 491/0 درصد الکل در خونش وجود داشت. استنلي کوبيروسکي بلافاصله به بيمارستان منتقل شد تا خونش سم زدايي شود و بنا شد پس از آن به جرم رانندگي در حالت مستي محاکمه شود.
يکي از افسران پليس پراويدنس گفت؛ «اين مرد واقعاً خوش شانس است که با اين درصد بالاي الکل زنده مانده.
علاوه بر اين اگر پليس او را متوقف نمي کرد پيش از الکل بر اثر تصادف کشته مي شد.» اين مرد 34 ساله هنگامي که توسط پليس به دليل رانندگي غيرعادي متوقف شد، ابتدا نتوانست از اتومبيلش پياده شود و هنگامي که ماموران سعي کردند او را پياده کنند، شروع به مقاومت کرد.
هنگامي که از او تست الکل گرفته شد مشخص شد 491/0 درصد الکل در بدنش وجود دارد، چنين ميزاني يکي از بالاترين مقدارهاي گزارش شده در مورد يک فرد زنده است زيرا مي تواند به سادگي به مرگ فرد بينجامد. بنا بر اعلام دپارتمان بهداشت و سلامت 08/0 درصد رقمي نرمال است و در سلسله مراتب مذکور 5/0 درصد کشنده محسوب مي شود.
پرخورترين دانشجوی جهان درگذشت ۸۷/۸/۱۳
ركورد پيتزاخوردن شكسته شد ۸۷/۷/۲۷
افسردگی، ركورددار بيماری ها در زنان ايرانی ۸۷/۷/۲۱
تماشای 57 فيلم در 123 ساعت ۸۷/۷/۱۹
بلندترين برج اسباببازی دنيا ساخته شد ۸۷/۷/۱۷
بزرگترين هات داگ جهان در مكزيك ۸۷/۷/۱۱
سوخت تازه: الکل و بنزين ۸۷/۷/۳
انتشار نسخه جديد کتاب رکوردهای جهان ۸۷/۶/۳۱
مسمومیت های ناشی از بخاری در کمین مردم ۸۷/۶/۲۹
ركورد رضازاده در پارالمپيك شكسته شد ۸۷/۶/۲۸
داريوش: چشم من
قتل بخاطر صدای بلند ضبط