چگونه با کفشهای پاشنه بلند راحت تر راه برویم

اگر شما به پوشیدن کفش های پاشنه بلند عادت ندارید، برایتان مشکل است که بدون افتادن و لغزیدن حرکت کنید. در اینجا نکاتی را بیان می کنیم که به شما کمک می کند تا بدون افتادن، بتوانید با کفش پاشنه بلند راه بروید.

1- مطمئن بشوید که کفش پاشنه بلند کاملا اندازه پای شما است. این نخستین نکته در راه رفتن با کفش های پاشنه دار است. کفشی را انتخاب کنید که مناسب و اندازه پای شما است. اگر کفشتان خیلی بزرگ باشد، این خطر وجود دارد که پای شما بلغزد و زمین بخورید، زیرا پای شما در این کفش سر می خورد. اگر هم کفش خیلی تنگ باشد، راحت نیست و شما به شکلی غیر طبیعی راه خواهید رفت.


2- پیش از بیرون رفتن از خانه تمرین کنید. اگر به تازگی کفش پاشنه بلند می پوشید، زمانی را برای تمرین صرف کنید و در اتاق خودتان که کسی شاهد راه رفتن ناجور شما نیست، این کار را انجام بدهید. راه رفتن را بر روی سطح فرش شده و سطح سخت و سرامیکی امتحان کنید. سپس بالا و پایین رفتن از پله ها را تمرین کنید تا زمانی که در کفش های پاشنه بلند خود احساس راحتی کنید.

3- حالا وقت آن رسیده است که کفش ها را بیرون از خانه بپوشید. وقتی در راه رفتن با این نوع کفش ها در خانه مهارت پیدا کردید، کفش ها را بیرون از خانه برای مدت کوتاهی بپوشید. اگر می خواهید زمان طولانی را بیرون از خانه باشید، یا هر موقعیتی که باید بسیار تحرک و فعالیت داشته باشید، کفش پاشنه بلندتان را نپوشید. پس از اینکه مهارت کافی کسب کردید، می توانید این کارها را انجام بدهید.


4- آخرین آزمایش: پس از پشت سر گذاشتن سه مرحله اول، نوبت آخرین آزمایش است. کفش های پاشنه بلندتان را بپوشید و با آنها برقصید. اگر بتوانید بدون زمین خوردن به راحتی حرکات موزون انجام دهید، شما در این کار حرفه ای شده اید. به شما تبریک می گوییم.

5- اعتماد به نفس داشته باشید. هنگام قدم زدن با کفش های پاشنه بلند، اعتماد به نفس خود را حفظ کنید. وضعیت و رفتار شما نیمی از موفقیت شما است.

6- تمرین را رها نکنید. حداقل یکبار در هفته کفش های پاشنه بلند خود را بپوشید.

7- کفش هایی که پاشنه های فوق العاده بلندی دارند، انتخاب نکنید. افراد بسیار کمی می توانند با پاشنه 15 سانتی به خوبی راه بروند. علاوه براین شما با پوشیدن چنین کفشی، احساس سرگیجه خواهید کرد.



در همين زمينه:
  • غرامت 7200 پوندی به خاطر پاشنه کفش ۸۷/۴/۳۱
  • آسيبهای دمپايی‌ لا انگشتی ۸۷/۳/۲۶
  • چگونه کفشهای براقی داشته باشيم ۸۷/۱/۱۵
  • سودمندی کفش پاشنه بلند ۸۶/۱۱/۱۶
  • کفش، به قیمت سلامت ۸۶/۹/۲۹
  • کفش های تيم ملی را دزديدند ۸۶/۸/۲۲
  • گروه : آموزشی | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۷/۵/۱۵ : 05-08-2008

    آلبوم نيما: ببخشيد
    آنچه بايد درباره ليپوساكشن بدانيد





    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - موافقت کره شمالی با راستی آزمايی فعاليتهای هسته ای خود
    - باج رژیم به دزدان دريايی بابت آزادی کشتی
    - بازار تهران امروز هم تعطيل شد
    - اتهام تبلغ علیه نظام برای رامتین سودمند
    - حدث بزنید اين مشخصات چه کشوری است؟
    - قدرت خرید صادرات ایران در تجارت جهانی كاهش یافته است
    - محکوميت یک فعال دانشجويی دانشگاه شيراز
    - گزارش گمان شکن از بیمارستان علی اصغر ...
    - نگهداری یک فعال حقوق بشر در بند 240 اوین
    - نهادهای مالی آمريکا زودتر از اروپا بهبود می يابند
    - قرارداد "كرسنت" امضا شد، نشد؟
    - فکر نکنم تورم از 25 درصد بیشتر شود!
    - خبر ترور متكی تكذيب شد
    - یک شیر و خورشید در خانه
    - رژیم با فروش نسيه نفت به پاكستان موافقت كرد
    - هشدار اقتصاددانان به وزرای دارايی گروه هفت
    - شهر 190 هزار نفری انديمشک سينما ندارد
    - اگر دشمن حمله کند اینجا را قتلگاه‌ دشمنان می‌ كنيم
    - قيمت نفت به پايين‌ترين سطح 13 ماه اخير رسيد
    - دلار به یک هزار تومان رسید
    - دولت احمدی نژاد آمارها را دستکاری می کند
    - ادعای تلاش برای ترور وزیرخارجه رژیم در پاکستان
    - جمهوری اسلامی در بوليوی درمانگاه می‌سازد
    - درخواست بنياد ميراث پاسارگاد از وزير فرهنگ بريتانيا
    - انزوای رژیم؛ میزهای خالی 18 کشور در اجلاس تهران

    جوک اتفاقی : ساندويچی


    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com