موش های مين ياب در خدمت جذب توريستيو پي آي؛ تعدادي از شهروندان کشور موزامبيک تصميم دارند به شيوه يي عجيب، براي کشورشان توريست جذب کنند.
اين افراد با پشتکار فراوان به دنبال تبليغ براي موش هاي صحرايي مين يابي هستند که در موزامبيک پرورش داده مي شوند. مربي اين موش هاي صحرايي که کمي بزرگ تر از خرگوش هستند، به آنها اجازه مي دهد در حالي که قلاده ظريفي به گردن دارند به هر کجا که مي خواهند سرک بکشند و زمين را حفر کنند.
زماني که موش ها وجود ماده منفجره را زير زمين تشخيص دهند، انتهاي طنابي را که به قلاده شان متصل است مي کشند. دنيس آدام هشت سال قبل از آفريقاي جنوبي به موزامبيک آمده و هتل کوچکي دارد.
او فکر مي کند تماشاي موش هاي صحرايي بزرگي که به دنبال مين هاي زميني مي گردند، مي تواند براي توريست ها بسيار جذاب باشد؛ «مردم مي توانند به اينجا بيايند و کار اين موش ها و مربيان شان را از نزديک مشاهده کنند. ما هم مي توانيم تي شرت اين موش هاي دوست داشتني را بفروشيم و توريست ها هم از اين حرکات جالب عکس بگيرند.»
در حقيقت اين موش ها متعلق به گروهي بلژيکي هستند که تلاش مي کنند هزار ها مين را که در جريان جنگ هاي خونين داخلي موزامبيک در اعماق خاک اين کشور کار گذاشته شده اند، پاکسازي کنند.
سرمايه گذاری روی صنعت گردشگری در ژاپن ۸۷/۸/۵
ساخت زيردريايی های کوچک توريستي ۸۷/۶/۳۱
ميكی ماوس و جری سربازان شيطانند! ۸۷/۶/۲۹
تجارت گوشت موش در هند ۸۷/۶/۵
علاقه موشها به شيرينی و شكلات ۸۷/۵/۷
موش، پايتخت سوئد را خاموش كرد ۸۷/۱/۲۰
توریست فرانسوی در خیابانهای تهران ۸۷/۱/۷
خوشنشينی مستاجران زبالههای شهری ۸۶/۱۲/۲۲
دوستی سگ، گربه و موش ۸۶/۱۱/۲۸
كله موش در ظرف غذای بيمار ۸۶/۱۱/۸
پیراهن های زنانهای که همیشه مد هستند
سريال سه در چهار - قسمت آخر