چگونه کیفیت و مرغوبیت لباس را تشخیص بدهیم

شما باید پیش از خریدن لباس کیفیت آن را چک کنید تا از مرغوبیت آن مطمئن بشوید. در اینجا نکاتی را برای شما ذکر می کنیم تا بتوانید به سرعت کیفیت لباس مورد نظر خود را تشخیص بدهید.

1- اگر پارچه لباس طرح دار است، آن را کنترل کنید تا مطمئن بشوید که طرح و الگوهای پارچه در قسمت دوخت و درزها، خصوصا در ناحیه شانه، یقه و جیب های دوخته شده به لباس، مرتب و یکدست باشد.

2- پارچه را بالا ببرید و در مقابل نور نگاه کنید و مطمئن بشوید که بافت پارچه محکم است و نخ و تار و پود خراب یا شل نداشته باشد؛ اگر پارچه مهره دوزی یا پولک دوزی شده است، دقت کنید که آنها کاملا چسبیده و متصل به پارچه باشند.

3- بافت و تار و پود پارچه را امتحان کنید. تارهای عمودی باید مستقیم از بالا به پایین لباس باشد و تارهای افقی باید با زاویه 90 درجه نسبت به آنها امتداد داشته باشد.

4- پارچه های ضخیمتر و سنگین تر مانند پشم را مچاله کنید تا ببینید که آیا به حالت اولیه برمی گردد. در این صورت مقاوت پارچه را نسبت به چروکیدگی می سنجید.

5- نگاه کنید که آیا تمام کوکهای لباس محکم و درست است یا نه. شما باید در هر 2.5 سانتی متر پارچه، حدود 8 تا 12 کوک ببینید.

6- به لبه های لباس دقت کنید. لبه های دوخته شده لباس باید تقریبا نامرئی و غیر قابل مشاهده باشد. لبه پایین لباس باید راست و مستقیم باشد و منحنی یا چین خورده نباشد.

7- قد پارچه را مقایسه کنید: شلوار، پیراهن، دامن یا هر لباسی که قصد خرید آن را دارید، از وسط درازای آن تا بزنید تا مطمئن بشوید که دو طرف چپ و راست متقارن است. چک کنید که طرف چپ و راست یقه از نظر شکل و اندازه برابر باشد.

8- اطمینان حاصل کنید که جیب های دوخته و وصل شده به لباس کاملا یکنواخت و صاف روی لباس قرار گرفته باشد و فاصله ای بین جیب و جلوی پارچه نباشد. وقتی که لباس را در حالت عمودی نگاه می دارید نباید جیبها آویزان بشود.

9- دقت کنید که آستر لباس با برش پارچه لباس منطبق باشد. آستر لباس باید به طور یکنواخت قرار گرفته باشد و نباید تا لبه انتهایی لباس امتداد داشته باشد.

10- مطمئن بشوید که دگمه ها و جادگمه ها محکم دوخته شده اند. معمولا هرچه پیراهن تعداد دگمه بیشتری داشته باشد، کیفیت بهتری نیز دارد. داشتن دگمه اضافی هم نکته مثبتی است.

11- قبل از خریدن پیراهن آن را امتحان کنید، دگمه های آن را کاملا ببندید.دقت کنید که دگمه ها در جای مناسب خود قرار گرفته باشد تا پیراهن در قسمت قفسه سینه از هم باز نشود.

12- اگر لباس زیپ دارد، زیپش را چند بار بالا و پایین بکشید تا مطمئن بشوید که به راحتی و نرمی حرکت می کند و گیر نمی کند. زیپ معمولا باید به رنگ لباس باشد.

13- در مورد لباس های زنانه، کمربند را چک کنید. اگر لباس کمربند نازک ارزان قیمتی دارد، نشانه لباس ارزانقیمت و بدون کیفیت است.



در همين زمينه:
  • مدلها چگونه لباس خود را انتخاب میکنند ۸۷/۸/۷
  • چگونه قفسه لباسمان را برای فصل سرما آماده کنیم ۸۷/۷/۲۸
  • زندگينامه الی ساب؛ طراح فشن مشهور لبنانی ۸۷/۷/۲۷
  • چگونه در لباس های فصل سرما مناسب به نظر برسید ۸۷/۷/۲۶
  • نکات مهم در مورد استفاده از عطر و ادوکلن ۸۷/۷/۲۵
  • راز موفقیت کالوین کلین در دنیای فشن ۸۷/۷/۱۹
  • جواهرات درشت و مد ۸۷/۷/۱۸
  • جدیدترین مدل کتهای پاییز و زمستان زنانه کدامند ۸۷/۷/۱۷
  • دختر ایرانی طراح مد و لباس در هالیوود ۸۷/۷/۱۵
  • چه رنگ لباسهایی به پوست شما می آید ۸۷/۷/۱۳
  • گروه : آموزشی | چاپ | * فرستادن به دوستان | | ۸۷/۵/۲۹ : 19-08-2008

    آلبوم جهان: لحظه های عاشقی
    مهدی مقدم: قسم خوردم





    تازه ترين خبرهای ايران و جهان
    - موج شديد سرما در اروپا زندگی مردم را مختل کرده است
    - اسرائیل به ساکنان رفح هشدار داد این منطقه را ترک کنند
    - شرکت هندی صادرات بنزین به ایران را قطع می کند
    - نگرانی حزب الله لبنان از شکست حماس در غزه
    - کاریکاتور؛ آموزش به حماس برای سپر کردن کودکان
    - قبول آتش بس سه ساعته در غزه
    - دانشجویان دانشگاه شیراز در آستانه اعتصاب غذا
    - حوادث غزه؛ بلبشو در رسانه های خبری رژیم
    - قطع گاز؛ هشدار اتحاديه اروپا به روسیه
    - فشار بر زندانیان بهایی برای شرکت در مراسم عزاداری محرم
    - حوادث غزه، نظر یکی از خوانندگان
    - دستشویی های زنانه و مدیریت زنان
    - عکس رویتر از عمل وحشیانه قمه زنی در رژیم آخوندی
    - غزه؛ ایتالیا: فعالیت اتمی رژیم تهران فراموش نشود
    - تونی بلر: ادامه حکومت حماس در غزه مانع صلح است
    - اسرائیل یک ضربه كاری به حماس خواهد زد
    - غزه؛ بی اعتنایی كشورهای عضو اوپک به درخواست رژیم
    - ديدگاه جوانان و خاطرات تلخ آنها نسبت به محرم
    - زمینه چینی رژیم براى ایجاد آشوب در کشورهای عربی
    - حکومت خودگردان فلسطینی در پی بازگشت به غزه
    - گزارشی از اذیت و آزار نسبت به هموطنان مسیحی در سال ۲۰۰۸
    - مرحله سوم درهم کوبیدن بساط حماس بزودی آغاز می شود
    - درگيری نيروی انتظامی با مردم در چهارراه ولی عصر
    - تصویر: برف و یخبندان در اروپا
    - گاز ترکیه در سرمای زیر 35 درجه قطع شد




    تماس با ما

    برگه تماس با ما

    آدرس پست الکترونيکی
    info [at] IranPressNews [dot] com





    گذر از فيلترينگ با کمک گوگل
    Add to Google