اعتراف سارق دختران دانشجودختر دانشجوي شهرستاني كه با حضور در دانشگاههاي تهران، از 85 دانشجوي دختر سرقت كرده بود، پس از دستگيري، راز سرقتها را فاش كرد.
سرهنگ عباسعلي محمديان، رئيس پليس آگاهي تهران با اشاره به دستگيري اين دختر سارق به خبرنگار جامجم گفت: ماجراي سرقتهاي دختر دانشجوي شهرستاني زماني فاش شد كه يك دختر دانشجو با مراجعه به كلانتري 148 انقلاب تهران، از به سرقت رفتن اموالش در سالن غذاخوري محل تحصيلش شكايت كرد.
وي گفت: به يكي از دانشجويان دختري كه بتازگي همدانشگاهياش شده، مشكوك است.
به دنبال شكايت اين دختر دانشجو، همدانشگاهي وي به نام مرضيه به عنوان مظنون به سرقت دستگير و به مركز پليس منتقل شد و در تحقيقات پليسي، گفتههاي شاكي را رد كرد و گفت: در روز حادثه در سالن غذاخوري دانشگاه بودم، ولي از به سرقت رفتن پول و اموال شاكي بياطلاع هستم.
بنابراين پرونده براي ادامه تحقيقات به اداره 17 پليس آگاهي تهران ارسال شد و كارآگاهان تحقيقات خود را در اين خصوص آغاز كردند تا اين كه معلوم شد، چند دانشجوي دختر 2 دانشگاه ديگر هم شكايتهاي مشابهي را در مراكز پليس مطرح كردهاند.
سارق به يك شيوه از دختران سرقت ميكرد
كارآگاهان با بررسي پروندههاي سرقت از دانشجويان پي بردند سرقتها به يك شيوه بوده و سارق ناشناس پول، كارت دانشجويي، لپتاپ ، تلفن همراه و اموال قيمتي شاكيان را از سالنهاي غذاخوري و نمازخانههاي دانشگاه به سرقت برده و پس از برداشتن اموال با ارزش و قيمتي، كيفهاي خالي را در سطل زباله يا محوطه دانشگاه انداخته است.
كارآگاهان در ادامه تحقيقات پي بردند سارق احتمالا دانشجوست كه براحتي وارد 3 دانشگاه شده و از دختران دانشجو سرقت كرده است.
سرهنگ محمديان ادامه داد: با اطلاعاتي كه كارآگاهان به دست آوردند، ظن پليس به مرضيه دختر دستگير شده بيشتر شد.
كشف اموال مسروقه در منزل سارق راز گشود
با توجه به اين كه متهم بر بيگناهي خود اصرار ميكرد، كارآگاهان با كسب نيابت قضايي به منزل وي در يكي از شهرستانهاي غرب كشور اعزام شدند و پس از بازرسي آنجا، تعداد زيادي كارت دانشجويي، پول نقد، كارتهاي اعتباري و گوشي تلفن همراه مسروقه را كشف و ضبط كردند.
اعتراف به سرقت
مرضيه متهم به سرقت وقتي پي برد راز سرقتهايش فاش شده است، به 85 فقره سرقت از دختران دانشجو در 3 دانشگاه تهران اعتراف كرد و گفت: در دانشگاه يكي از شهرستانها، در رشته مهندسي تحصيل ميكردم، پس از مدتي خانوادهام دچار مشكلات مالي شدند و مجبور شدم از ادامه تحصيل صرفنظر كنم، اما به خاطر علاقهاي كه به رشته تحصيليام داشتم، ميخواستم به هر نحوي كه شده به تحصيلم ادامه دهم تا اين كه تصميم گرفتم به دانشگاههاي تهران مراجعه و از دختران دانشجو سرقت كنم.
وي افزود: به اين ترتيب از نام دانشجوي يكي از دانشگاههاي تهران سوءاستفاده و با جعل كارت دانشجويي وي، با آن در 3 دانشگاه تردد ميكردم و با مراجعه به سالنهاي غذاخوري و نمازخانه دانشگاهها، دختران دانشجو را فريب ميدادم و با آنها دوست ميشدم و در فرصت مناسب، محتويات كيف آنها را به سرقت ميبردم تا هزينه دانشگاهم را تامين كنم و تاكنون 50 ميليون تومان از 85 شاكي سرقت كردهام.
بنابراين گزارش، دختر سارق با قرار قانوني از سوي بازپرس شعبه 10 دادسراي ناحيه 6 تهران روانه زندان شد. تحقيقات تكميلي از وي ادامه دارد.
شگرد عجيب برای سرقت اموال خريداران خودرو ۸۷/۸/۷
دوربين پسرک سارق حرفه يی را به تله انداخت ۸۷/۷/۲۸
دوچرخه دزدی همگانی ۸۷/۶/۱۲
بينی بزرگ کار دست سارق بانک داد ۸۷/۶/۳
دزدان دريايی كشتی ايرانی را ربودند ۸۷/۶/۱
دزد ديوانه به جنين دوقلو شليك كرد ۸۷/۴/۵
چگونه دوچرخه بدزديم ۸۷/۳/۲۳
کيف قاپی با روش تخم مرغ زنی ۸۷/۳/۲۳
دزدها، مجسمه مسيح را جا گذاشتند ۸۷/۳/۱۹
پسر معتاد به خانه مادرش دستبرد زد ۸۷/۳/۵
محمد بی باک: بذار برم
احسان خواجه اميری در کنسرت