![]() |
نخستين وصله امنيتی Windows 7پيش از انتشار اين وصله امنيتي، کاربراني که با اين مشکل مواجه شده بودند و قصد برطرف کردن آن را داشتند، به صورت دستي اين وصله را بارگذاري ميکردند و آن را روي کامپيوتر خود نصب ميکردند.
همكاران سيستم - شرکت مايکروسافت نخستين وصله امنيتي خود را براي نسخه بتاي سيستمعامل Windows 7 عرضه کرد تا حفره موجود روي يکي از پروتکلهاي اصلي بهاشتراک گذاري فايلها را روي نسخههاي پيشين اين سيستمعامل مشکلي نداشت، از بين ببرد.
پيش از اين، Windows Update که نخستين سرويس بهروزرساني مايکروسافت محسوب ميشود، عرضه نخستين وصله امنيتي Windows 7 را از زماني که مايکروسافت اقدام به انتشار اين سيستمعامل کرد، آغاز کرده بود.
اين وصله امنيتي حفرهاي را از بين ميبرد که بر اساس آن چندين ثانيه از هر يک از فايلهاي صوتي MP3 ويرايش شده از بين ميرفت. زماني که کاربر به اينترنت متصل ميشد، اين حفره باعث ميشد تا به صورت خودکار، فايلهاي کاربر اصلاح شوند.
مايکروسافت در مطلب مربوط به وصله امنيتي که چند روز پس از اقدام آن براي برطرف کردن مشکلات سرويسهاي MSND و TechNet صورت گرفت، اظهار داشت: «اگر اين وصله امنيتي را روي کامپيوتر خود نصب نکنيد، تمام فايلهاي MP3 موجود در کامپيوتر که در برنامه Windows Media Player و Windows Media Center شما وجود دارند، ناقص ميشوند و بخشهايي از آنها از بين ميرود».
پيش از انتشار اين وصله امنيتي، کاربراني که با اين مشکل مواجه شده بودند و قصد برطرف کردن آن را داشتند، به صورت دستي اين وصله را بارگذاري ميکردند و آن را روي کامپيوتر خود نصب ميکردند.
علاوه بر اين، شرکت مايکروسافت توصيه کرده است که کاربران پيش از بهروز کردن سيستمعامل خود از Windows Vista به Windows 7 از تمام فايلهاي MP3 خود يک نسخه پشتيبان تهيه کنند و با کليک راست روي هر فايل در قسمت Windows Explorer و رفتن به بخش General tab، گزينه Read-only را براي آن انتخاب کنند. در غير اين صورت، کاربران بايد بهروزرساني خودکار در سرويس Windows Media Player را غيرفعال کنند.
مايکروسافت همچنان در پی ياهو ۸۷/۹/۱۴
آوريل 2009 ويستا به روز می شود ۸۷/۹/۱۳
مشکل امنیتی جدید، بلای جان ویندوز ۸۷/۹/۱۰
هفت اصل مهم از ويندوز هفت ۸۷/۹/۶
نصب ويستا در کمتر از 4 ثانيه ۸۷/۹/۱
تبليغ ويستا با کمدين مشهور ۸۷/۶/۸
دوره ويندوز XP به پايان رسيد ۸۷/۴/۱۳
توقف جست وجوی کتاب در مايکروسافت ۸۷/۳/۸
Error های ویندوز ۸۷/۳/۶
سرويس پک 1 ويستا آمد ۸۷/۲/۳
شهرخوبان بدون كاخ گلستان
افزايش روند اجاره دوست در ژاپن