راديو صدای آمريكا امروز در گفتار رسمی خود، كه نظرات دولت اين كشور را منعکس می کند، اصرار رژيم جمهوری اسلامی بر خروج نيروهای ائتلاف از عراق را بهره برداری از خلاء حاصله برای افزايش نفوذ خود در عراق و نيز تبديل این کشور به پايگاه اصلی تروريستها دانست.
راديو آمريكا در گفتار رسمی خود ضمن اشاره به ديدار اخير آخوند خامنه ای با جلال طالبانی، رئیس جمهوری عراق، از جمله گفت خامنه ای در اين ديدار خواستار اعلام تاريخ خروج نيروهای ائتلاف به رهبری ايالات متحده شده است.
اين راديو سپس در تفسير دلايل طرح چنين خواسته ای از جانب آخوند خامنه ای، به سخنان اخير پرزيدنت بوش اشاره کرد و به نقل از رئیس جمهور آمریکا گفت هر عقب نشيني ناسنجيده نيروهاي ما از عراق برای تروريستها نوعي پيروزي محسوب مي شود. هدف اينها از بيرون راندن ارتش آمريكا، تبديل عراق به پايگاه مركزي تروريستهايشان است. آنها مي خواهند امپراطوري اسلامي خطرناک خود را از اندونزي تا اسپانيا بر پاسازند و جهان را نا امن كنند. ما چنين اجازه اي به آنها نخواهيم داد. اين تروريستهاي به ظاهر دلسوز هيچ چيز براي ارايه به مردم عراق ندارند. ما به مردم عراق كمک خواهيم كرد تا بتوانند روي پاي خود بايستند و قدرت حفظ و پاسداري مملكت خويش را باز يابند.
صداي آمريكا در پايان گفتار رسمي خود، ضمن اشاره به برگزاری چندین انتخابات آزاد در عراق، به نقل از پرزيدنت بوش گفت ملت عراق از زير چكمه هاي صدام حسين بيرون آمده اند و با هر راي خود پيام روشني براي تروريستها فرستادند. هرقدر نيروهاي امنيتي - انتظامي عراق تجربه بيشتري كسب كنند، ما از شمار نيروهاي ائتلاف خواهيم كاست. پيروزي دمكراسي بر استبداد در عراق، الهام بخش تمامي آزاديخواهان از دمشق تا تهران خواهد بود.