ما چه می توانیم بکنیم؟
پیشنهاد و اقدامی فوری به تمامی هموطنان عزیز ایرانی، شخصیتهای هنری، ادبی و سیاسی
احزاب، سازمانها، گروها و تشکلهای سیاسی داخل و خارج از ایران
هموطنان محترم،
همگی ما لحظاتی سرنوشت ساز و مهمی را مشاهده میکنیم که به روح و تن و جان و روان ما تنیده، لحظاتی که رژیم ملایان واپسگرا و خشک مغز حیات خود را در گرو رسیدن و دسترسی به سلاح مخرب اتمی می بیند تا بدین طریق با باجگیری از کشورهای آزاد به حکومت سرکوب و ضد بشری و ننگ آور خود ادامه دهد و در این میان تنها چیزی که برایش اهمیت ندارد حال و آینده ملت در بند ایران می باشد، چرا که اینان ایران عزیزمان را چون یک غنیمت جنگی می بینند لذآ تجاوز و سواستفاده به تمامی اجزآ و آحاد ساختاری اجتماعی و خانوادگی را بخشی از آن می داند در نتیجه برایش اهمیتی ندارد که چه برسر آن می آید.
عاشقان ایران آزاد و سرفراز،
زمانیکه روند موضع گیریها، بیانیه ها و سخنرانیها و حرکتهای سیاسی رژیم ملایان را در ارتباط با جاه طلبیهایشان و همچنین همصدایی و صف بندی آنانرا با نیروهای تروریستی را در مقابل عکس العملهای کشورهای همسایه و خاورمیانه، کشورهای اروپایی و آمریکایی، بانکهای جهانی و شرکتهای تجاری، سازمان آزانس بین المللی و سازمان ملل و شورای امنیت سازمان ملل را کنار یکدیگر قرار می دهیم بما این پیام را می دهد که بدون شک پرونده رژیم به شورای امنیت سازمان ملل ارجاع خواهد شد. این سازمان نیز از جایی که بالاترین ارگان سیاسی با قدرت اعمال اجرایی می باشد، لذآ جهت اعمال فشار به این رژیم عقب مانده و سرکوبگر برای توقف عمل شیطانی و غیرانسانی آنان اقدام به اعمال یکسری تحریمهای خواهد نمود.
از جائیکه رژیمهایی این گونه خشک مغز با ایدئولوژیهای مذهبی ارتجاعی که بر سایه خرافات و عقب نگاه داشتن مردم از تحولات و پیشرفتها با سلطه واعمالی توتالیتر به حیات انگل وار خود ادامه می دهند، سعی می نمایند که فشار این تحریمها را هرچه بیشتر متوجه مردم نماید (این در حالی است که هنوز بعد از 27 سال با درآمد نفتی معادل بر 700 میلیارد دلار اکثریت ملت عزیز ایران باید برای خرید مایحتاج خود با بردن کوپن جیره دریافت نمایند و یا به آنان در این حکومت اسلامی گوشت خر و سگ بفروشند، هرچند باز هستند بسیار خانواده های محترمی که حتی قادر به تهیه آن نیز نمی باشند و ناچار اگر از گرسنه گی و سرما نمیرند با خوردن سمع جان خود و خانواده خود را از این ذلت، خواری و روز مرگی بدر میبرند ) تا بدین طریق بازهم با تحریک احساسات پاک وطن دوستانه این مردم تمامی گناهان را بر گردن غرب و آمریکا بیندازد و حکومت کثیف خود را ادامه دهد.
در این شرایط حساس ما ایرانیان از سر عشق به ایران و ملت در بند و زجر کشیده اش می باید برای رسین به ایرانی آزاد که در آن مردمانش با بیان آزاد و ابراز عقاید خود در تشکیل و آینده سیاسی کشورشان بدور از دخالت هرگونه دین و مذهبی در دولت، زندگی درخور شائن یک انسان آزاد را داشته باشند تلاش نموده.
نویسنده از سر مسئولیت با ارائه پیشنهاد زیر از تمامی هموطنان عزیز ایرانی، شخصیتهای هنری، ادبی و سیاسی، احزاب، سازمانها، گروها و تشکلهای سیاسی داخل و خارج از ایران می خواهد و از آنان تقاضا دارم که هر چه زود تر حول این پیشنهاد و یا پیشنهادهای دیگری از این جمله، متوفق القول با امضای خود چه از طریق نیروهای سیاسی مورد اعتمادشان و چه از طریق رسانه های مخالف خارج از کشور( بسیار مهم است که این کار بطور دسته جمعی صورت گیرد ) اقدام نمایند تا بدین طریق ما ایرانیان بتوانیم با اعلام نظر خود در این مرحله تاریخی بر نوع تحریمهای احتمالی بر ملت عزیزمان نقش داشته باشیم به آن امید که بتوانیم بدین طریق فشار را هر چه بیشتر با آرزوی سرنگونی بر این جانیان ضد ایران و ایرانی اعمال بنماییم نه مردم در بند آن.
**پیشنهادات به روسای کشورها و شورای امنیت سازمان ملل و اعمالی که بر علیه رژیم ملایان می تواند صورت گیرد:
- لغو تمامی پروازها به ایران و ممانعت پرواز از ایران. جهت جلو گیری از خروج اشیاء باستانی و غارت اقتصادی ایران توسط سودجویان و وابستگان سران رژیم.
- اخراج تمامی سفرای رژیم ملاهای ایران و بستن سفارتخانه های آنان که نقش لانه های امن تروریستی را ایفا می نمایند.
- اخراج نماینده رژیم ملایان از سازمان ملل.
- عدم دادن ویزآ به سران رژیم ملایان و وابستگان آنان در تمامی سطوح.
- بلوکه کردن پولهای رژیم ملایان در ایران و سایر سران و وابستگان آنان.
- توقف فروش بنزین به رژیم ملایان.حهت فشار آوردن به تمامی دستگاههای رژیم توسط مردم
**خواسته ها و پیشنهادات به روئسای کشورها و شورای امنیت سازمان ملل در ارتباط اقداماتی که می توانند با اپوزسیون ایرانی انجام گیرد:
- حمایت علنی از اعتراضات آزادیخواهانه ملت ایران علیه رژیم ملایان برای تحقق به دمکراسی و خواسته های حقوق بشرانه ملت ایران.
- حمایت و گفتگو با اپوزسیونهای ایرانی.
- آزاد کردن بخشی از پولهای بلوکه شده ودر اختیار قرار گذاشتن آن به هیئت نماینده گان اپوزسیون منتخب ایرانی
- حمایت و آزاد کردن بخشی از پولهای بلوکه شده و در اختیار قرار گذاشتن آن با امکانات تکنیکی بیشتر به رادیوها و تلویزیونهای مخالف خارج کشوری که بسوی ایران برنامه اجرا می کنند جهتبهتر و بیشتر رسیدن صدای حق طلبانه مردم در تمامی مناطق ایران.
- حمایت از زندانیان سیاسی، روزنامه نگاران و وبلاگ نویسان و خواستار آزادی تمامی آنان.
- پافشاری بر رعایت اصول حقوق بشر در ایران.
پاینده ایران برقرار باد آزادی و دمکراسی
کــیآ جــاویــد