خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



دوشنبه، 22 خرداد ماه 1385 برابر با 2006 Monday 12 June

فراسوی خبر...22 خرداد - هزینه های نظام

زینت میرهاشمی

اعتصاب کارگران «چینی کرد» واقع در کرمانشاه وارد دومین روز خود شد. اعتصاب کارگران معدن سنگرود همراه با خانواده هایشان در مقابل این معدن از سه روز گذشت و همچنان ادامه دارد. کارگران شرکت «بام راه» در ارومیه روز شنبه 20 خرداد دست به اعتصاب زدند. روز دوشنبه 22 خرداد زنان در فراخوانی اعتراضی به همه قوانین تحقیر آمیز زنان در قوانین رژیم گردهمایی اعتراضی را اعلام کرده اند. اعتراض مردم آذربایجان علیرغم سرکوب شدید و دستگیری عده ای از فعالان این استان خاموش نشده است. جامعه در وضعیت انفجاری است که به علت سرکوب و فشار شعله های سرکش آن همیشه نمایان نمی شود. اما خشم مردم چنان این رژیم را می ترساند که برای جلوگیری از توسعه جنبش مردم به جان آمده از هر سرکوبی استفاده می کند. استفاده از همه ابزارهای سرکوب در داخل و ایجاد تنش و بحران در خارج ، سیاست ثابت رژیم است که هزینه آن را مردم ایران می پردازند.

هاشمی رفسنجانی که این روزها طرحهای دیگری برای نجات نظام مد نظر دارد، روز یکشنبه در سالمرگ خمینی گفت:«همه باید تلاش و همکاری کنند تا انقلاب اسلامی بتواند با کمترین هزینه به سوی اهداف خود گام بردارد.» دبیر مجمع تشخیص مصلحت ادعا می کند که دیگران می خواهند «انسجام ملی» را بر هم زنند و درخواست هوشیاری کرده است. این آقای مصلحت چی که اگر رژیم بر باد رود عبا و عمامه و همه دارائیهایش بر باد می رود خود را «سرمایه نظام» و مخالفانش در قم را کسانی دانسته که سرمایه نظام را هدف قرار داده اند.

این آخوند شیاد می خواهد افتضاحی که در قم برایش پیش آمد را به «سرمایه» خود اضافه کرده و البته هزینه اش را از مردم بگیرد. انسجام بین آخوندها که بر سر چگونگی حکومت کردن ترک برداشته است خودش را در برخورد به رفسنجانی که «مرد قدرت» نظام محسوب می شود نشان داد. کافی است که یک روز مردم ایران آزاد باشند هر چیزی که دلشان می خواهد بگویند و هر آن چیزی که می خواهند تصمیم بگیرند آن وقت معلوم می شود که نظام پوسیده مورد ادعای رفسنجانی چنان پوسیده و زهوار در رفته است که احتیاج به توطئه و فشار قدرت خارجی برای از بین بردن آن ندارد. این حاکمیت برای مردم ایران هزینه های بسیار سنگینی داشته و دارد و بنابرین باید شر آن کنده شود.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved