خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










آدرس پست الکترونيک info@IranPressNews.com
لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



پنجشنبه، 10 آبان ماه 1386 برابر با 2007 Thursday 01 November

480 روز از بازداشت غيرقانونی کيوان رفيعی گذشت

کيوان رفيعي فعال حقوق بشري که در 18 تير ماه سال 85 توسط مامورين وزارت اطلاعات در تهران بازداشت شده است همچنان در بند 7 زندان اوين در شرايط بلاتکليفي جهت اعمال فشار روحي مضاعف نگهداري مي شود.

وي هم اکنون بيش از 480 روز است که در بازداشت غير قانوني وزارت اطلاعات قرار دارد و دادگاه انقلاب با اعمال فشار وزارت اطلاعات برگزاري دادگاه وي را به تاخير انداخته است .

کيوان رفيعي با گذشت 16 ماه از بازداشتش تا کنون موفق به ملاقات با وکيل خود نشده است و شش بار به دادگاه انقلاب مراجعه کرده و هر بار به بهانه هاي واهي دادگاه وي برگزار نشده است .

خانواده وي با مراجعه به دادگاه انقلاب خواستار مشخص شدن وضعيت پرونده ايشان شدند در جواب مسئولين اعلام کرده اند که از نگهداري اين زنداني در زندان بي اطلاع هستند و از نظر دادگاه دليلي براي نگهداري ايشان در زندان وجود ندارد .

آزادي کيوان رفيعي منوط به اجازه وزارت اطلاعات مي باشد اما شنيده ها حاکي از پرونده سازي هاي مجدد از سوي وزارت اطلاعات براي اين فعال حقوق بشري است ، تا وي را تحت عناوين ديگر همچنان در زندان نگهداري کند ، لازم به توضيح است که قاضي پرونده پيشتر به خالي بودن پرونده ايشان اقرار کرده بود .

مجموعه فعالان حقوق بشر در ايران نسبت به بازداشت غير قانوني کيوان رفيعي اعلام نگراني مي کند و از سازمان هاي حقوق بشري مي خواهد جهت آزادي بي قيد و شرط اين زنداني از هيچ کوششي فروگذار ننمايند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved