فعالان حقوق بشر در ايران
در ساعت 12 روز يکشنبه 20/8/86 احمد قصابان، مجيد توکلي و احسان منصوري جهت اعزام به مجتمع قضايي قدوسي تهران و شرکت در جلسه دادگاه به شعبه اعزام زندان اوين منتقل گرديدند که در پي آن سرپرست گروه اعزام زندان به نام انهاري که رياست قرارگاه را نيز بر عهده دارد اقدام به توهين و درگيري لفظي با دانشجويان مذکور نمود و در پي آن نيز يکي از افراد حاضر در محل با الفاظ رکيک به سمت توکلي و قصابان حمله ور مي شود که ماموران هيچ اقدامي براي کنترل فرد مذکور انجام نداده و در پي اعتراض دانشجويان، زنداني مذکور را به اتاق ديگري منتقل مي نمايند .
گفتني است که درگيري با انهاري به علت اصرار وي در، درآوردن کفش هاي منصوري و قصابان صورت مي گيرد که با مخالفت اين سه دانشجو بر طبق آئين نامه زندان ها که در آن قيد شده است متهمين حق دارند با لباس شخصي خود به دادگاه بروند مواجه مي شوند .
در ضمن بعد از اصرار ماموران به استفاده از دستبند و پابند براي ايشان و ممانعت از اين اقدام توسط منصوري، قصابان و توکلي با استناد به آئين نامه زندان ها که در آن استفاده از دستبند را نيز الزامي نمي داند .
انهاري رئيس قرارگاه زندان اوين با تهديد و توسل به زور و توهين و بيان اين مطلب که من دستور دارم که شما را اينگونه به دادگاه منتقل نمايم و با بيان الفاظي که قلم از نگارش آنها ناتوان است ايشان را با يک دستبند به اتومبيل اعزام به دادگاه منتقل مي کنند .
در انتها و پس از پايان درگيري ها که به منظور مشوش کردن ذهن اين سه دانشجو و عدم امکان دفاع مناسب صورت گرفته است دانشجويان بازداشتي در فضاي امنيتي به شعبه مربوطه در مجتمع قضايي قدوسي انتقال مي يابند و پس از جلسه دادگاه نيز به همين شکل و بدون اجازه ملاقات با خانواده آنها که ساعت ها در پشت درب هاي دادگاه حضور پيدا کرده بودند به زندان بازگردانده مي شوند .