سایت پنج صبح: سخنگوي حزب موتلفه اسلامي در واكنش به اظهارات فرمانده سپاه پاسداران انقلاب اسلامي مبني بر حمايت سپاه از جريان اصولگرايي، گفت: سپاه بايد از جريان اصولگرايي دفاع كند. محمد كاظم انبارلويي با ابراز تعجب از انتقادات اصلاح طلبان از سخنان سردارجعفري خطاب به ايشان، گفت: مگر انتظار داشتيد كه سپاه با جريان اصولگرايي بجنگد؟!
وي در گفتگويي با بيان اينكه برداشت من اين است سردار جعفري از ذات جريان اصولگرايي دفاع كرده است و برخي از اصلاح طلبان برداشت نادرست كرده اند، افزود: ترديدي نيست كه قوه مجريه و مقننه در دست يك جران سياسي است ولي منظور آقاي جعفري حمايت از خود اصولگرايي است.
عضو شوراي سردبيري روزنامه رسالت با بيان اينكه در بين اصلاح طلبان رگه هايي از اصولگرايي وجود دارد و در ميان اصولگرايان هم اصلاح طلب هست، ياد آور شد: البته اين بر داشت شخصي من از سخنان سردار جعفري است، زيرا نبايد انتظار داشته باشيم كه سپاه با اصولگرايي بجنگد.