خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



دوشنبه، 6 اسفند ماه 1386 برابر با 2008 Monday 25 February

مک کانل: تهدید هسته ای رژیم تهران همچنان ادامه دارد

مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا طی مصاحبه ای تاکید کرد تهدید هسته ای رژیم تهران همچنان ادامه دارد و تحریمها نیز ادامه خواهد یافت.

مایک مک کانل، مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا روز گذشته در مصاحبه با شبکه خبری سی ان ان در باره گزارش ماه نوامبر این سازمان در مورد برنامه هسته ای جمهوری اسلامی توضیحاتی داد.

هنگامی که مجری سی ان ان بعنوان سئوال از مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا پرسید که در گزارش ماه نوامبر آمده بود که رژیم تهران برنامه تولید سلاح اتمی خود را در پائیز سال 2003 متوقف کرده است، مک کانل صحبت او را قطع کرد و گفت اجازه بدهید که صحبت شما را تصحیح کنم. در گزارش ماه نوامبر ذکر نشده است که رژیم تهران برنامه تولید سلاح اتمی خود را متوقف کرده، بلکه گفته شده رژیم تهران طراحی مشخص کلاهک اتمی را متوقف کرده بود.

مدیر سازمان اطلاعات ملی آمریکا در ادامه گفت برای تولید بمب اتمی، باید هم ماده قابل شکاف داشته باشیم که رژیم تهران به این کار ادامه می دهد و هم باید سیستم حمل آن را داشت که اینها را نیز این رژیم ادامه داده است.

وی افزود رژیم تهران مشکل ترین بخش از یک پروسه سه قسمتی، که تولید ماده قابل شکاف است را ادامه می دهد.

مایک مک کانل در ادامه گفت جامعه بین المللی به گزارش ماه نوامبر سازمان اطلاعات ملی آمریکا بیش از حد واکشن نشان داده است. اکثرا تعبیری که شما اینجا از گزارش دارید را کرده اند و تصور کردند که می توانند نفس راحتی بکشند، اما باید بگویم که اینگونه نیست و 5 عضو دائم شورای امنیت و آلمان توافق کرده اند که تحریمها علیه رژیم تهران را ادامه دهند.

روزنامه فرانسوی لوموند نیز طی مقاله ای در باره گزارش جدید البرادعی نوشت آژانس بين المللی انرژی اتمی برای اولين بار جزئيات عواملی را كه می تواند نشان دهد رژيم تهران برای ساخت كلاهک هسته ای فعالیت كرده و همچنین جزئيات تكميل طرح يک سایت هسته ای كه می تواند برای آزمايش هسته ای بكار رود را مطرح کرده است.

لوموند نوشت در گزارش جدید البرادعی از نشانه های كار بر روی مواد منفجره با شدت بالا و بخش انتهايی يک موشک ياد شده است. اين مسئله از نظر آژانس یک منبع نگرانی جدی تلقی شده و نشان می دهد برنامه هسته ای رژيم تهران می تواند دارای بعد نظامی باشد.

این روزنامه فرانسوی نوشت یکی از مواردی که در گزارش البرادعی باعث ناراحتی رژیم تهران شده، تحقيق در مورد محلی است که گویا در آن انفجاری صورت گرفته و حفره ای به عمق 400 متر در آن قرار دارد. اين چيزی است كه به طرح يک سایت آزمايش هسته ای شباهت دارد.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved