خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

هر زمان که بخواهيد می توانيد عضويت خود را لغو کنيد:
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



چهارشنبه، 7 فروردین ماه 1387 برابر با 2008 Wednesday 26 March

تظاهرات بی سابقه ضد حکومتی در کره شمالی

به گزارش خبرگزاري فرانسه از سئول، يک گروه امدادرسان کره جنوبي امروز در بحبوحه کمبود مواد غذايي در کره شمالي اعلام کرد هزاران نفر از زنان کره شمالي اوايل اين ماه در اعتراض به قوانين سختگيرانه براي دستفروشان و فروشندگان غير قانوني در بازار، تظاهرات بي سابقه اي به راه انداختند.

اين سازمان غیردولتی موسوم به گروه "دوستان خوب" که در کره شمالي فعاليت مي کند اعلام کرد اين تظاهرات چهارم ماه مارس در شهر بندري چونگ جين در استان نورت هامگيونگ در شمال شرقي کره شمالي برگزار شد.

اين گروه در بيانيه اي افزود بيش از ده هزار زن کره شمالی در چندين بازار اين شهر تظاهرات کردند و از دولت خواستند يا سهميه غذايي معلق شده را از سر بگيرد يا به آنها اجازه دهد به کار و کسب خود مشغول شوند.

کره شمالي پائيز گذشته قوانين سختگيرانه اي براي کار در بازار تعيين و زنان زير چهل سال را از کار در بازار منع کرد.

علت اين سختگيري معلوم نيست اما برخي تحليلگران مي گويند مقامات کره شمالي بازارهاي آزاد را تهديدي براي نظارت خود بر اقتصاد مي دانند.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved