خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



آدينه، 23 فروردین ماه 1387 برابر با 2008 Friday 11 April

بهلاکت رسیدن معاون مقتدی صدر در نجف

به گزارش خبرگزاری فرانسه، منابع خبری از بهلاکت رسیدن معاون مقتدی صدر و رئیس دفتر او در شهر نجف در جنوب عراق خبر دادند.

به گفته پلیس محلی، افراد مسلح با شلیک گلوله بسوی ریاض النوری، یکی از رهبران جریان مقتدی صدر در نجف او را در نزدیکی منزلش از پای درآوردند.

منابع امنیتی عراقی گفتند بهلاکت رسیدن معاون مقتدی صدر می تواند منجر به ازسرگیری درگیریها میان نیروهای آمریکايی و عراقی با شبه نظامیان ارتش مهدی شود. شبه نظامیان ارتش مهدی توسط نیروی تروریستی قدس سپاه پاسداران تعلیم دیده و تجهیز شده اند.

بنا به برخی گزارشها، مقتدی صدر هم اکنون در ایران بسر می برد. يكی از سخنگويان صدر اعلام كرد که او خواهان تحقيقات در باره کشته شدن النوری شده است.

در پی بهلاکت رسیدن معاون مقتدی صدر مقررات منع آمد و شد در نجف برقرار شده است.

پلیس عراق موانعی را در این شهر مستقر کرده و به مغازه داران دستور داده مغازه ها را تعطیل کنند و از مردم نیز خواسته است در خیابانها نمانند.

رئيس جمهور آمريكا روز گذشته ضمن دادن اخطاری شدیداللحن به جمهوری اسلامی گفت ما در رابطه با شبه نظاميان مورد حمايت رژیم تهران در عراق کوتاه نمی آئيم و اينک این رژیم در مرحله تصميم گيری است. رژیم تهران باید از این دو راه یکی را انتخاب کند: یا داشتن روابط صلح آمیز با همسایه خود عراق و یا تعلیم دادن و مسلح کردن گروههای غیرقانونی که مردم عراق را تروریزه می کنند.

پرزیدنت بوش افزود اگر رژیم تهران انتخاب درست را انجام دهد، ایالات متحده به برقراری روابط صلح آمیز و حسنه میان آنها با عراق کمک خواهد کرد. ولی اگر رژیم تهران گزینه دیگر را انتخاب کند، ایالات متحده برای دفاع از منافع خود و نیروهای آمریکايی مستقر در عراق و متحدان عراقی واشنگتن، وارد عمل خواهد شد.

رئیس جمهور آمریکا در سخنرانی خود خطاب به جهانیان گفت عراق نقطه تلاقی دو تهديد اصلی ما در قرن جديد است: شبکه ترور القاعده و رژيم تهران.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved