خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



شنبه، 14 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Saturday 03 May

آمريکا در صدد اعزام هفت هزار سرباز ديگر به افغانستان

به نوشته روزنامه نيويورک تايمز، ارتش آمریکا سرگرم بررسي اعزام هفت هزار سرباز ديگر به افغانستان است.

اين روزنامه به نقل از مقامات وزارت دفاع آمريکا نوشت افزايش تعداد سربازان آمريکایي در افغانستان براي جبران کمبود نيروي ناتو ضرورت دارد.

با اعزام اين هفت هزار سرباز تعداد کل نظامیاان آمريکايی در افغانستان به چهل هزار نفر مي رسد که اين بيشترين رقم نيروي آمريکا در افغانستان پس از حمله به رژیم طالبان در سال 2001 است.


يوشکا فيشر خواستار اعزام نيروهاي آلماني به جنوب افغانستان شد

يوشکا فيشر وزير امور خارجه سابق آلمان از دولت اين کشور خواست سياستهاي نظامي خود را در افغانستان تغيير دهد و نيروهاي نظامي به مناطق آشوب زده جنوب اين کشور براي مبارزه با شبه نظامیان وابسته به طالبان اعزام کند.

فيشر امروز در یک مصاحبه مطبوعاتي گفت دولت آلمان بايد سياست نظامي خود را در افغانستان تغيير دهد و از سياست خودداري از اعزام نيرو به جنوب افغانستان دست بکشد و با حضور سربازان آلماني در جنوب افغانستان موافقت کند.

وي ياداور شد ما علت اصلي حضور نيروهاي آلماني در افغانستان را فراموش کرده ايم .

فيشر افزود واقعيت اين است جنگ در افغانستان عليه اعضاي القاعده و شبه نظاميان طالبان در پاسخ به حملات تروريستي در آمريکا در سپتامبر سال 2001 آغاز شد.




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved