خبرگزاری حکومتی فارس: سخنگوي شوراي شهر تهران از تصويب لايحه 2 فوريتي شهرداري در جلسه امروز شوراي شهر تهران مبني بر كمك 3 ميليارد توماني شهرداري از محل ماده 16 و 17 قانون بودجه به شيعيان لبنان خبر داد.
خسرو دانشجو امروز در نود و هفتمين جلسه شوراي شهر تهران كه بدون حضور مستمع برگزار شد، در پاسخ به سوال خبرنگاري در رابطه با مصوبه كمك 3 ميليارد توماني شهرداري تهران به لبنان تصريح كرد: با وجود آن كه شهرداري تهران طبق قانون ميتواند بدون دريافت مصوبه شوراي شهر از محل ماده 16 و 17 به اشخاص حقوقي و حقيقي كمك كند و براي انجام اين كار ديگر نيازي به مصوبه شورا ندارد اما در رابطه اين لايحه خاص شهرداري تصميم گرفت قبل از هزينه كرد اعتبار مذكور گزارش آن را به شورا ارائه و نظر شورا را نيز پيشاپيش دريافت كند.
وي با بيان اين كه اعضاي شورا به اتفاق آرا با اختصاص اين اعتبار موافقت كردند، ادامه داد: توصيه اعضاي شورا به شهرداري اين بود كه اعتبار مذكور در قالب حمايتهاي نرم افزاري، مديريتي و آموزش نيروهاي متخصص باشد چرا كه اختصاص بودجه براي پروژههاي عمراني به اعتباري معادل 10برابر اعتبار مذكور نياز دارد.
سخنگوي شوراي شهر تهران در پاسخ به اين سوال كه چرا شهرداري به جاي كمك به لبنان اين اعتبار را صرف پرداخت وام به جوانان نميكند، گفت: كمك فكري و نرم افزاري به هم دينان و شيعيان لبناني جز وظايف ما است كه بايد با حفظ ضرايب اين اقدام انجام گيرد.اين در حالي است كه شيعيان لبنان انتظاري بيش از اين دارند.علاوه بر اين با توجه به بودجه مصوب شهرداري هزينه كردن 3 ميليارد تومان اعتبار براي لبنانيها مبلغ قابل توجهي نيست.
وي خاطرنشان كرد: لبنانيها در دعوتي از آقايان چمران و پورزرندي براي بازديد از پروژههاي در دست اجرا در اين كشور داشتند، انتظارات بيشتري را مطرح كرده بودند اما شهرداري تهران با توجه به هزينههاي شهر تهران قادر به تامين آنها نيست به همين دليل اين حمايت در قالب نرم افزاري و مديريت قرار است انجام بگيرد.
دانشجو در پاسخ به سوال ديگري مبني بر اين كه آيا صرف بودجهاي كه پول آن توسط شهروندان تهراني تأمين ميشود، در كشورهايي همچون لبنان يا عراق به لحاظ شرعي مشكل ندارد، گفت: در رابطه با وجود يا عدم وجود مشكل شرعي براي صرف اين هزينهها من تخصص ندارم. اين موارد بايد از كساني كه تخصص و اجازه فتوا دارند، پرسيده شود اما به لحاظ انطباق قوانين و مقررات به اعتقاد همكاران من مشكلي در اين راستا وجود ندارد.