خــانه | شنيداری و ديداری | پيامهای خوانندگان | نظرسنجی | جوان | زنان | اقتصادی اجتماعی | پيامک به سران رژيم










دريافت خبرهای سايت با ايميل

لطفا آدرس ايميل خود را وارد کنيد

يا از ايميل خودتان به آدرس زير ايميل بفرستيد:
IranPressNews-subscribe@googlegroups.com

برای لغو عضويت از خبرنامه لطفا به آدرس زير ايميل بفرستيد
IranPressNews-UNsubscribe@googlegroups.com

تازه ترين اخبار ما را در سايت يا وبلاگ خودتان بگذاريد



سه شنبه، 17 اردیبهشت ماه 1387 برابر با 2008 Tuesday 06 May

15 هزار کشته در گردباد و طوفان سهمگین میانمار

به گزارش خبرگزاریها، طوفان سهمگین و گردباد در میانمار دست کم 15 هزار نفر کشته و هزاران نفر آواره و بی خانمان برجای گذاشته است.

تنها در بخش بوگالای ده هزار تن جان خود را از دست داده اند و مقامات دولتی در باره نحوه استفاده از آب آشامیدنی و مواد غذایی و جلوگیری از شیوع بیماری به مردم هشدار دادند.

همسر رئیس جمهور آمریکا روز گذشته دولت نظامی میانمار را به دلیل سهل انگاری و عدم اطلاع رسانی بموقع در مورد وقوع طوفان بشدت مورد انتقاد قرار داد.

در پی این طوفان سهمگین سازمان های بین المللی برای کمک به بازماندگان طوفان مرگبار بسیج شدند.

سخنگوی فدراسیون بین المللی صلیب سرخ در گفتگو با خبرگزاری فرانسه گفت امدادگران سرگرم توزیع مواد غذایی، ‌آب آشامیدنی اجاق و پشه بند در میان بی خانمان ها هستند.

رادیو رسمی میانمار امروز از مردم این کشور خواست برای مقابله با شیوع بیماری های همه گیر در پی وقوع طوفان سهمگین، تدابیر پیشگیرانه اتخاذ کنند.

رادیو میانمار که تحت کنترل هیئت حاکمه نظامی این کشور است از شش میلیون نفر ساکنان یانگون (پایتخت) که بیش از شهرهای دیگر در این طوفان خسارت دیده اند خواست آب را پس از جوشاندن بیاشامند و مواد غذایی را در برابر انگلها محافظت کنند.

مردم یانگون برای چهارمین روز متوالی از آب آشامیدنی و برق محروم هستند و زباله ها در شهر انباشته شده است.

رادیو میانمار ضمن هشدار درباره هجوم مگس ها و مارها،‌ به مردم توصیه کرد میوه تازه بخورند و زباله ها را مرتب دور بیاندازند.

از سوی دیگر دبیر کل سازمان ملل متحد سازمان ملل از اعزام گروه ارزیابی پیامدهای طوفان سهمگین به میانمار خبر داد.


ابراز نگراني يک سازمان بشردوستانه از وسعت ويرانيها

یک سازمان بشردوستانه پس از بازديد از مناطق طوفان زده در ميانمار اعلام کرد خسارات به جا مانده از طوفان احتمالا از ويراني هاي سونامي دسامبر سال 2004 که در اقيانوس هند روي داد بدتر است.

مشاور انجمن مسيحي ورلد ويژن که دفاتري در يانگون دارد اعلام کرد گروههاي امداد اين انجمن که با چند فروند هلیکوپتر از منطقه ديدن کرده اند اجساد زيادي را بر فراز شهر ديده اند که وحشتناک است.

وي افزود احتمالا عواقب اين فاجعه از آنچه به هنگام سونامي روي داد بدتر خواهد بود زيرا راههاي امدادرساني محدود است و مشکلات زيادي در انتقال وسايل کمک رساني وجود دارد.

اين انجمن يکي از معدود سازمانهاي بشردوستانه اي است که مي تواند در ميانمار فعاليت کند .




© copyright 2004 - 2008 IranPressNews.com All Rights Reserved